ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Γυναίκα «αράχνη» παγιδεύει ποδοσφαιριστές!

Ωραίο κόλπο, έστησε μία Κύπρια καλλονή, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο έχει βάλει…«στο μάτι» όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές της Κύπρου, με σκοπό να τους παγιδεύσει στον ιστό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή καλλονή έχει αποφασίσει, να... «δοκιμάσει» όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορεί, με σκοπό αργότερα να τους κρατάει στο χέρι, απειλώντας τους με χίλιους δύο τρόπους.

Το αξιοπερίεργο είναι πως αρκετοί από αυτούς είναι παντρεμένοι και ένα τέτοιο σκάνδαλο θα φέρει φουρτούνες στην οικογενειακή τους γαλήνη αφού δεν είναι λίγο να υπάρχουν φωτογραφίες της εντυπωσιακής κύπριας καλλονής, σε περίεργες φάσεις με ποδοσφαιριστές της Μεγαλονήσου.

Το θέμα μάλιστα, συζητιέται έντονα στα αποδυτήρια των ομάδων, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έπεσαν πραγματικά στα δίκτυα της, γυναίκας αράχνης, η οποία έχει το ψώνιο να πάει με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων... Όσο για κατηγορία ομάδων; Δεν έχει τέτοια κολλήματα το κορίτσι, αφού ακολουθεί πιστά την φράση όσοι... καλοί (και άγριοι) προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: