ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δε φοβάται τις εκλογές ο δήμαρχος Γρεβενών

Το Πρωτοδικείο ακύρωσε το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου
«Πάμε σε εκλογές που δεν τις θέλουμε, δεν τις προκαλέσαμε, δεν τις ζητήσαμε αλλά δεν τις φοβόμαστε», δήλωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, σχετικά με τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Γρεβενών.
Το Πρωτοδικείο προχώρησε στην ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου του 2010, μετά την εκδίκαση της εκπρόθεσμης αίτησης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Γεωργίου Γκουντρομίχου.
«Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και η εκλογική διαδικασία ήταν σύμφωνη με τις αποφάσεις και τις υποδείξεις του υπουργείου Εσωτερικών», τόνισε και έκανε λόγο για λάθος του υπουργείου κατά την κατανομή των εδρών, που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του δήμου Γρεβενών και στην τοπική κοινωνία.
Όπως ανέφερε, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα δεν μπορούν να ψηφιστούν, σοβαρές αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν, ακόμα και οι προγραμματισμένες πληρωμές οφειλών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Είπε ότι θα διεκδικήσει δικαστικά αποζημίωση από το υπουργείο Εσωτερικών για τη ζημιά που θα υποστεί ο δήμος Γρεβενών τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.
«Έχω αποφασίσει προσωπικά να μην προχωρήσω σε αναίρεση της απόφασης, αυτό όμως δεν στερεί το δικαίωμα να το πράξουν όσοι έχουν έννομο συμφέρον», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: