ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ποιός απειλεί τη ζωή της Ανντίτας Πάνια;

Απειλές από κρατούμενο δέχεται η Αννίτα Πάνια!!!
Απειλές τηλεφωνικές δέχεται η γνωστή παρουσιάστρια και μάλιστα μέσα από την φυλάκη καθώς κρατούμενος των φυλακών της τηλεφωνεί και την απειλεί, προειδοποιώντας την πως τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της, θα πρέπει να προσέχουν από εδώ και πέρα!
Πρόκειται για έναν κρατούμενο αλβανικής υπηκοότητας που ζήτησε οικονομική στήριξη από την Αννίτα με όχι και τόσο κομψό τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.
Τα απειλητικά τηλεφωνήματα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν άγνωστος επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι τηλεφωνεί από τις φυλακές.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κρατούμενος έθεσε τελεσίγραφο στην ξανθιά παρουσιάστρια, λέγοντάς της πως αν δεν τον εξυπηρετήσει θα έχει κακά ξεμπερδέματα και επισημαίνοντας πως έχει γνωστούς εκτός φυλακής και εκείνη θα πρέπει να προσέχει ακόμα και... τον ίσκιο της!
Από τα απειλητικά τηλεφωνήματα δεν γλίτωσε ούτε η εκπομπή της Αννίτας: «σας παρακολουθούμε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στο κανάλι. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά», φέρεται να είπε ο άγνωστος στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας.
Αν και η παρουσιάστρια δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό στην εφημερίδα, η ίδια και ο Νίκος Καρβέλας είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, ενώ έχουν επιστήσει την προσοχή και στην νταντά του γιού τους, Ανδρέα.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: