ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η μουσουλμάνα που τα “πέταξε” όλα και έβαλε φωτιά στην Τουρκία! δείτε φωτό & βίντεο!

Η απίστευτη κορμοστασιά της το στιλπνό μαύρο μαλλί της το καλογυμνασμένο και χυμώδες κορμί της έχουν ανάψει φωτιές αλλά έχουν διχάσει την κοινωνία των Τούρκων τόσο στη γερμάνια όσο και στη πατρίδα της της Κωνσταντινούπολη.Μέχρι πριν από λίγο καιρό στη κλειστή Μουσουλμανική κοινωνία των Τούρκων του Βερολίνου η Sila ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Στο πρόσωπο της έβλεπαν την πανέμορφη σύγχρονη Τουρκάλα που μακρυά από τον τόπο της ζει και εργάζεται, γίνεται γνωστή και αγαπητή στον κόσμο και κρατάει τη θέση της μέσα σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία.
Η sila το Γεράκι έκανε μια κίνηση όμως που συγκλόνισε τόσο την οικογένεια της όσο και τους διάφορους συγγενείς και φίλους που είτε ζουν στη Γερμανία είτε στη Τουρκία. Η Sila αποφάσισε να φωτογραφηθεί όπως τη γέννησε η μητέρα της για τις ανάγκες του γνωστού περιοδικού playboy. Τα πλούσια και ... θανατηφόρα ελέη της πλέον δεν θα τα χαίρεται ο φίλος , ή ο αρραβωνιαστικός ή τέλος πάντων ο εραστής της, αλλά τα αδηφάγα μάτια των αναγνωστών του περιοδικού.
 
 
Οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι συγγενείς της έπαθαν σοκ: “ Η μητέρα μου σταμάτησε να μου μιλάει. Είναι απίστευτα θυμωμένη. Δεν θα σας πω τον τρόπο που αντέδρασαν ο παππούς και η γιαγιά μου στην Τουρκία. Θα σας πω μόνο πως δεν βγαίνουν από το σπίτι. Το ίδιο και διάφοροι άλλοι συγγενείς. Αλλά ξέρετε κάτι απλά δεν με ενδιαφέρει. Ότι έκανα το έκανα επειδή ήθελα να είμαι επιτέλους ελεύθερη. Αυτές οι φωτογραφίες για μένα είναι μια απελευθέρωση από τους περιορισμούς της παιδικής μου ηλικίας” λέει η Sila σε συνέντευξη της στο ανδρικό περιοδικό.
 
Οι γερμανικές αρχές πάντως βρίσκονται σε μια κάποια επιφυλακή αφού γνωρίζουν ότι και κατά το παρελθόν στη κλειστή Τουρκική κοινωνία της Γερμανίας, έχουν γίνει φονικά και δολοφονίες από φανατικούς Τούρκους για θέματα ηθικής τάξεως πολύ ελαφρύτερα από μια γυμνή φωτογράφιση.
 
“Αυτό που θέλω” λέει η -χάρμα οφθαλμών- Τουρκάλα, “είναι να πετύχω αλλά και να γίνω παράδειγμα για τις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν περιορισμένες επιλογές, ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν”
onalert 

Δεν υπάρχουν σχόλια: