ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Το χαβά του ο Πελέ...«Είμαι ο καλύτερος»!

Ο θρυλικός Πελέ θεωρεί πως είναι ακόμη ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη όλων των εποχών, παρά τα όσα έχουν ακουστεί και ακούγονται για την αξία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.
Ο Βραζιλιάνος μύθος του ποδοσφαίρου, ο θρυλικός Πελέ που έχει σκοράρει 1281 φορές σε 1363 εμφανίσεις στην καριέρα του, η οποία κράτησε λίγο περισσότερο από 23 χρόνια, σήκωσε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία το 1958 στα 17 του χρόνια. Στη συνέχεια κατέκτησε άλλα δύο Μουντιάλ με τους Καριόκας.
Τα τελευταία χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσφέρουν ποιότητα και θέαμα στους αγωνιστικούς χώρους, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο τους, όμως ο Πελέ πιστεύει ότι κανείς από τους δύο δεν είναι τόσο ικανός όσο ήταν εκείνος.
«Για μένα, ο Πελέ είναι ο καλύτερος. Κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα από τον Πελέ. Είναι ο μοναδικός που έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 17 του, κερδίζοντας τρία παγκόσμια Κύπελλα και σκοράροντας πάνω από 1200 γκολ», δήλωσε ο αξεπέραστος Πελέ σε αμερικανούς δημοσιογράφους, ο οποίος βρέθηκε σε μία εκδήλωση για την επιστροφή της New York Cosmos στο MLS, ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε (1975-77) λίγο πριν κρεμάσει τα «χρυσά» παπούτσια του.
πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: