ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ξανά στο Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών ο Ισαάκ Ισαακίδης!!!

Παρελθόν αποτελεί ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλεωτών Σάκης Καραγιάννης!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν στελέχη των Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τους Βουλευτές του κινήματος της περιφέρειάς μας με Υπουργούς για ζητήματα της περιοχής, μίλησαν με τους Υπουργούς των Υπουργείων: (τους αναφέρω με τη σειρά που έγιναν οι επαφές) Εργασίας, Υποδομών, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα, ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τους βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας να αξιολογήσουν τις απαιτήσεις τους και ως Υπουργείο θα ικανοποιούσε μόνο ένα μεγάλο έργο για τον κάθε νομό ξεχωριστά,αφού τέτοιες εντολές είχε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας, μετά και την τελευταία επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Βασιλίτσα, ζήτησε από τον Χρυσοχοΐδη να «ανοίξει» η χρηματοδότηση για τη Βασιλίτσα.

Αυτό σημαίνει πως άλλα έργα όπως το Αστεροσκοπείο του Όρλιακα αλλά και το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς δεν εντάσσονται πλέον σε κανένα πρόγραμμα.

Όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του Υπουργείου Ανάπτυξης για τα Γρεβενά, ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρώην Δήμαρχος Ηρακλεωτών Σάκης Καραγιάννης για τον οποίο το Μουσείο της Μηλιάς ήταν ένα «έργο ζωής». Συνομίλησε αμέσως, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με συνεργάτες του αλλά και με κατοίκους του πρώην Δήμου του και συναποφασίστηκε να παραιτηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου έργου. Δεν φτάνει όμως μόνο στη παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου, αλλά με γραπτή του δήλωση παραιτείται και από Δημοτικός Σύμβουλος του νέου Δήμου Γρεβενών. Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης μη μπορώντας να τον μεταπείσει, θα τοποθετήσει εντός της ημέρας, (διότι δεν χωρά καθυστέρηση αφού η θέση αυτή έχει να κάνει με χρήματα των Δημοτών), στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών τον Κώστα Παλάσκα (πρώην πρόεδρο των Φιλιππαίων) και όπως είναι φυσικό ο Ισαάκ Ισαακίδης επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
http://www.star-fm.gr/?p=3193#more-3193

Δεν υπάρχουν σχόλια: