ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η πιο όμορφη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης με... διαφορά!

Αυτή είναι η ωραιότερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης με διαφορά από τις υπόλοιπες: Δεν μιλάμε ούτε, για τη Μενεγάκη, ούτε για την Έλενα Παπαβασιλείου, δεν είναι η Τσιμτσιλή, η Μελέτη, δεν πρόκειται καν για την κούκλα Τατιάνα Στεφανίδου! Ακόμη πιο όμορφη και αρχοντική με
δική της εκπομπή στην TV:
Η Μαρί Κυριακού συνεχίζει να μας στέλνει το ξεχωριστό της μήνυμα για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο ΜΕ ΑΓΑΠΗ, καθημερινά στις 12:50. Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει: Σχολική βία: Τη Δευτέρα 2 Μαΐου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας μιλάει για τη σχολική βία, τα αίτιά της, πώς να την προλάβουμε αλλά και πώς να την αντιμετωπίσουμε.
Την Τρίτη 3 Μαΐου, θα γνωρίσουμε τη μη κερδοσκοπική εταιρία «Ένα παιδί, ένας κόσμος» που βοηθά αυτές τις οικογένειες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και μας υπενθυμίζει το αυτονόητο: ότι κάθε παιδί είναι ολόκληρος ο κόσμος! Παιδί και φύση Την Τετάρτη 4 Μαΐου, θα ενημερωθούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης στη σωματική, κοινωνική, συναισθηματική και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών μας!
Την Πέμπτη 5 Μαΐου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας παρουσιάζει το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Σπάτων Αττικής που αγωνίζεται για την προστασία των αδέσποτων ζώων, αλλά και της πανίδας της περιοχής. Φροντίδα για τα παιδιά με νοητικά υστέρηση: Την Παρασκευή 6 Μαΐου, θα επισκεφθούμε το σωματείο «Ο καλός Σαμαρείτης» που προστατεύει, βοηθά και παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε παιδιά με νοητική υστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: