ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Από σερβιτόρος κατέληξε... εραστής σε "τρίγωνο"

Το ρόλο... οικογενειακού εραστή ανέλαβε και απόλαυσε στο έπακρο σερβιτόρος σε πλοίο της γραμμής της Πάτρας με την Ιταλία.
Μια παραγγελία που πήγε σε καμπίνα, στάθηκε η αφορμή να γίνει διαχρονικός εραστής ενός ζευγαριού. Αρχικά ο σερβιτόρος άρεσε στη κυρία, η οποία φαίνεται ότι το είπε στον άντρα της, που κανόνισε τα περαιτέρω, με μια όμως προϋπόθεση για το σερβιτόρο: να γίνει εραστής και των δύο, ξεκινώντας πρώτα από τον κύριο!

Ο σερβιτόρος ξαφνιάστηκε στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε με ευχαρίστηση το συγκεκριμένο ρόλο, που του καλάρεσε, καθώς πέρασε και μια και δυο φορές καλά, και μάλιστα με το αζημίωτο.
Την εμπειρία του την εξιστόρησε σε ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα στο Ίντερνετ, από την αρχή της... περίεργης γνωριμίας. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Είμαι σε πλοίο Πάτρα-Ιταλία σερβιτόρος στο σαλόνι. Ένα απόγευμα όλα κυλούσαν όπως κάθε μέρα, όταν και χτυπά το τηλέφωνο του μπαρ. Δίνεται μια παραγγελία για λουξ καμπίνα. Ετοιμάζεται η παραγγελία και την πηγαίνω στην καμπίνα, χτυπώ και μου ανοίγει μια κυρία, γύρω στα 45-48 την έκανα. Ανοίγει την πόρτα και φόραγε ένα μπουρνούζι, μπαίνω στην καμπίνα, ο άντρας στο κρεβάτι ξαπλωμένος, καταλάβαινες εύκολα τι είχαν κάνει. Ο άντρας ένας στην ιδία ηλικία, αδύνατος. Τους τα αφήνω στο τραπέζι τους λέω πόσο κάνουν και φεύγω...(με πολύ καλό φιλοδώρημα) μετά από λίγο με φωνάζει ο μπάρμαν να πάω πάλι στην καμπίνα κάτι γλυκά. Πάλι τα ίδια, μόνο που αυτή τη φορά μου ανοίγει ο άντρας με μπουρνούζι.
Η κυρία, γυμνή μάλλον, στο κρεβάτι και με έτρωγε με τα μάτια της. Πάω στο μπαρ και όλο το υπόλοιπο απόγευμα σκεφτόμουν την κυρία. Με φωνάζει ο μπάρμαν το βράδυ και μου λέει: "Σε θέλουν στο εστιατόριο, πηγαίνω, και μου λέει να πάρεις τους δίσκους με το φαγητό, να τους πας στη λουξ καμπίνα γιατί εσένα ζήτησαν". Πράγματι, πηγαίνω και εκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει. Ανοίγει η γυναίκα μ' ένα καυτό σορτς και μια μπλούζα. Αφού τελείωσαν όλα και τα μάζεψα να φύγω, μου λέει ο άντρας την ώρα που σχολάω να πάω στην καμπίνα να κάτσουμε»! Έτσι κι έγινε, όπως αφηγείται ο ίδιος ο σερβιτόρος. Πήγε πάλι στην καμπίνα και «τότε μου λέει ο άντρας πως με κάλεσαν γιατί της άρεσα και με θέλει αλλά πριν, να πάρω αυτόν, και όπως μίλαγε έμεινα άφωνος».
Η συνέχεια της περιγραφής παραπέμπει σε σενάρια πορνό ταινιών, με τον σερβιτόρο να γίνεται μέλος ενός καυτού ερωτικού τριγώνου.
Όσο για τη... συνέχεια; Αυτή ήταν μεγάλη, καθώς ο σερβιτόρος καταλήγει: «Από τότε έχουν περάσει κάποια ταξίδια και περνάμε τέλεια!!! Και δεν ξέρω που μένουν, ούτε με ενδιαφέρει, αλλά να περνάμε καλά όταν έρχονται».
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: