ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Απρόοπτα στην ελληνική αποστολή για το Άγιο Φως!!!

Με τρεις ώρες καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο αναχώρησε από την Αθήνα η ελληνική αποστολή που μεταβαίνει στους Αγίους Τόπους για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός!Όλοι ήταν στις θέσεις τους στις 7.00 το πρωί που είχε προγραμματιστεί η απογείωση, η οποία και έγινε κανονικά. Ωστόσο αμέσως μετά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα και έτσι το αεροσκάφος επέστρεψε προληπτικά στο «Ε. Βενιζέλος».
Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ταλαιπωρία και καθυστέρηση, αφού μέχρι να βρεθεί άλλο αεροσκάφος πήγε δέκα το πρωί. Αυτό τελικά αναχώρησε χωρίς άλλο νέο πρόβλημα για τα Ιεροσόλυμα, τρεις ώρες μετά το προγραμματισμένο.
Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, ενώ μετέχουν ακόμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος και οι βουλευτές Μιχάλης Παντούλας από το ΠΑΣΟΚ, Ουρανία Παπανδρέου από το ΛΑΟΣ και ο ανεξάρτητος Βασίλης Οικονόμου.
Το Άγιο Φως θα παραδώσει μετά τη λήξη της τελετής στον Πανάγιο Τάφο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ', λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, ενώ η άφιξή του στην Αθήνα αναμένεται περί τις 6:30 το απόγευμα. Από εκεί θα φτάσει με ειδικές πτήσεις σε κάθε γωνιά της χώρας...
Star 

Δεν υπάρχουν σχόλια: