ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το γλέντι του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου!!!

Αποθέωση! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το γλέντι μέχρι πρωίας στα μπουζούκια για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι παίκτες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να αποθεώνεται και από το μεγάλο όνομα του σχήματος, που δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Σωκράτη Κόκκαλη.
«Συγχαρητήρια στον κύριο Μαρινάκη που έβαλε το στήθος του μπροστά και ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο, μην ξεχνάμε όμως και τα όσα είχε κάνει ο κύριος Κόκκαλης, παλιότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς, που ηγείται του μουσικού σχήματος στο «Theatro». Μαζί του; Και η Ελλη Κοκκίνου, που αν και διατηρεί δεσμό με τον σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργο Μπόγρη, έχει εκφράσει κατά καιρούς τα αισθήματα που τρέφει για την ομάδα του Λιμανιού.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να φτάνουν να φτάνουν στο μαγαζί γύρω στις 12:00 κι όποιος γινόταν αντιληπτός από τον κόσμο άκουγε ρυθμικά το όνομά του. Το μαγαζί σείστηκε στην βράβευση του Αντώνη Νικοπολίδη από τον Παναγιώτη Κελεσίδη, όταν όλοι φώναζαν ρυθμικά «Αντωνάκη είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα».

Οπως ήταν φυσικό, άπαντες οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που είχαν κατακλύσει το μαγαζί. «Αντε γεια πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά», τραγουδούσαν συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έπαιξε στα μάτριξ του κέντρου και ο ήχος του Ατίλιο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ανέβηκε στην πίστα λίγο μετά τις δύο το πρωί, για να τιμηθεί από τους παλαίμαχους των πρωταθλητών και των Αντώνη Γλύκα. Και ανέφερε πως; «Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους Παναθηναϊκούς τους γλεντάμε στο γήπεδο», ακούγοντας του θαμώνες του μαγαζιού να φωνάζουν συνθήματα κατά του αιωνίου.

Εκείνη την στιγμή ανέβηκε στην πίστα και ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του ματς, την Κυριακή εναντίον της Λάρισας στην φιέστα που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο μαγαζί βρέθηκε και ο Εντυοάρντο Μασία, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τα «ηνία» του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: