ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αχαϊα: Πήγαν εκδρομή και ξέχασαν μια τάξη!!!

Το περιστατικό συνέβη προ ημερών με πρωταγωνιστές δεκάδες μικρά παιδιά - μαθητές του δημοτικού που ενώ έπαιζαν ανέμελα, με έκπληξη διαπίστωσαν πως τα είχαν εγκαταλείψει στο πάρκο. Τι είχε συμβεί;
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην εφημερίδα «Κόσμος» κάποια στιγμή (ενώ η εκδρομή ήταν σε εξέλιξη και τα παιδιά έπαιζαν στο πάρκο) μία δασκάλα - συνοδός τάξης, ζήτησε άδεια γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο διευθυντής δεν αρνήθηκε και έτσι η δασκάλα αναχώρησε για το σπίτι της, ειδοποιώντας βέβαια τους υπευθύνους ότι θα πρέπει να προσέξουν... την τάξη της.
Μετά από αρκετό παιγνίδι, η εκδρομή έφθασε στο τέλος της, δάσκαλοι και δασκάλες ειδοποίησαν τους μαθητές τους ότι αναχωρούν, όμως η τάξη της δασκάλας που είχε φύγει... ξέμεινε! Μάλιστα μέσα στον «πανικό» κανείς δεν παρατήρησε πως κάποια παιδιά... συνέχιζαν το παιγνίδι τους αμέριμνα (το Πάρκο εκείνη την ώρα είχε αρκετό κόσμο - και παιδιά εκτός του συγκεκριμένου σχολείου).
Όλο το δημοτικό... επέστρεψε στο σχολείο, είκοσι όμως παιδάκια συνέχισαν να παίζουν! Κάποια στιγμή αντελήφθησαν ότι οι μεγαλύτεροι και μικρότεροι «συμμαθητές» τους είχαν εξαφανισθεί, αναζήτησαν τη δασκάλα τους και δεν την έβρισκαν, έψαξαν και για τους υπόλοιπους και διαπίστωσαν πως είχαν εξαφανισθεί!
Κάποια από τα παιδιά αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια... από τον ιδιοκτήτη του πάρκου. Ο οποίος ένιωσε μεγάλη έκπληξη ακούγοντας την ιστορία από τα χείλη των μικρών παιδιών. «Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο σχολείο μας, να τους πείτε να έρθουν να μας πάρουν»; τον παρακάλεσαν!
Εκείνος έμαθε τον αριθμό του σχολείου και σίγουρα ο διευθυντής θα έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντάς τον να του λέει πως «ξέχασαν μία τάξη»! Δάσκαλοι και δασκάλες κινητοποιήθηκαν γρήγορα, ξαναπήγαν στο Πάρκο της Εγλυκάδας και παρέλαβαν τους... «εγκαταλελειμμένους» μικρούς μαθητές.
newsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια: