ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τελικός Κυπ. Ελλάδας: Ζητάει επιπλέον εισιτήρια η ΑΕΚ!!!

Τα εισιτήρια τελείωσαν και η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη ζητήσει από την ΕΠΟ να ανοίξει θύρες και να της δώσει περισσότερα εισιτήρια. Αμόκ στον κόσμο που ψάχνει "μαγικά χαρτάκια" περιμένοντας έξω από τις μπουτίκ. Ικανοποίηση στους παίκτες.
Τα 21000 που είχε προς διάθεση η ΠΑΕ τελείωσαν με αποτέλεσμα να υπάρχει εκνευρισμός στον κόσμο τη στιγμή που ενώ περίμενε στην ουρά, οι μπουτίκ ενημέρωναν πως τα εισιτήρια... τέλος!

Τα υπόλοιπα 12283 εισιτήρια που υπάρχουν στους συνδέσμους έχουν φύγει και έχουν απομείνει μόνο ελάχιστα κομμάτια. Μάλιστα έναν αριθμό εισιτηρίων έχει προμηθευτεί και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ που διαθέτει σε μέλη που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους της αλλά και σε μέλη που θα γραφτούν πριν τον τελικό.
Αμόκ στον κόσμο
Η ΠΑΕ ΑΕΚ λόγο της τεράστιας πίεσης που δέχεται από τον κόσμο της, ζήτησε από την ΕΠΟ να ανοίξει και άλλες θύρες και να της δώσει επιπλέον εισιτήρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει και ίσως ο αριθμός που θα υπάρξει θα είναι επιπλέον 5000 εισιτήρια. Αριθμός φυσικά που θα εξαντληθεί σε ελάχιστες ώρες, αλλά τουλάχιστον θα ικανοποιηθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας.

Ικανοποίηση στους παίκτες
Η είδηση ότι τα εισιτήρια τελείωσαν, έφτασε και στα αυτιά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που γνωρίζουν ότι στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του τίτλου θα έχουν στο πλευρό τους 40000 και πλέον φιλάθλους.

Φυσικά κάτι τέτοιο, προκάλεσε την ικανοποίηση στους παίκτες που γνωρίζουν πως φέτος έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους, αλλά στην κρίσιμη στιγμή θα είναι στο πλευρό τους. Στα πηγαδάκια οι παίκτες μεταξύ τους, λέγανε πως: "ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: