ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου!


Δείτε μερικά ακόμη από τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου, για όλα τα γούστα!



Ξενοδοχείο Salt & Sill, Σουηδία


Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο που επιπλέει και βρίσκεται στη Σουηδία. το οποίο υπόσχεται απίστευτες στιγμές χαλάρωσης. Στο ξενοδοχείο αυτό μπορείτε να ζήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία απολαμβάνοντας ύπνο, φαγητό και ποτό υπό τον ήχο των κυμάτων.

Green Magic Treehouses, Ινδία


Αν όταν ήσασταν μικροί είχατε ζαλίσει τον πατέρα σας να σας φτιάξει ένα σπιτάκι πάνω στο δέντρο, ζηλεύοντας τις αμερικάνικες νεανικές ταινίες, η Ινδία μπορεί να σας χαρίσει έστω και καθυστερημένα αυτό το όνειρο. Χτισμένα μέσα σε δάσος και εξ’ ολοκλήρου επάνω σε ψηλά δέντρα, τα σπίτια του Green Magic Treehouses προσφέρουν όλες τις βασικές ανέσεις συν ανεμόσκαλα, σε περίπτωση που ξυπνήσει μέσα σας ο Ταρζάν. Χωρίς ηλεκτρισμό, το οικολογικό ξενοδοχείο εκμεταλλεύεται άλλες πηγές ενέργειας και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες. Τιμές: Το δίκλινο κυμαίνεται από 90 έως 180 ευρώ την ημέρα.

Gamirasu Cave Hotel, Τουρκία


Πώς θα σας φαινόταν αν περνούσατε τις διακοπές σας μέσα σε ένα ηφαίστειο; Το ξενοδοχείο Gamirasu είναι χτισμένο σε μια σπηλιά μέσα σε ηφαιστειογενή βράχο, και παλιότερα ήταν Βυζαντινό μοναστήρι. Η σπηλιά, ηλικίας χιλίων ετών, μέχρι πρόσφατα αποτελούσε καταφύγιο για Χριστιανούς καλόγερους και μάλιστα κάποια από τα δωμάτια του χρησιμοποιούνταν ως κελιά.

Ξενοδοχείο Selva, Μεξικό


Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ένα μπαλκόνι στη ζούγκλα. Βρίσκεται κοντά στο χωριό Yelapa, Μεξικό.

Ξενοδοχείο από άμμο, Αγγλία


Το πρώτο ξενοδοχείο χτισμένο αποκλειστικά από άμμο άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στο κοινό. Το πρωτότυπο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Weymouth Beach, στο Dorset της Αγγλίας, και προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν στο δικό τους γιγαντιαίο κάστρο από άμμο.
Το 1000 τόνων γλυπτό άμμου δημιούργησε μια ομάδα τεσσάρων γλυπτών και μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο, αν ενδιαφέρεστε, μόνο με 21 δολάρια την βραδιά.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: