ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Κώστας Καραφώτης γυρίζει στα Τρίκαλα

Στη γενέτειρα πόλη του, τα Τρίκαλα, επιστρέφει ο 32χρονος τραγουδιστής... Όχι δεν εγκαταλείπει την Αθήνα, απλώς θα βρεθεί εκεί για μία μέρα, για να φανερώσει την ανθρώπινη πλευρά του, καθώς συμμετέχει σε αγώνα ποδοσφαίρου που πραγματοποιείται για καλό σκοπό.
Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου, ο Κώστας Καραφώτης θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα και θα αγωνιστεί στις 18:00 με την ομάδα των Τρικαλινών επίλεκτων ενάντια στην ομάδα των Ελλήνων ηθοποιών. Το «ματς» θα δοθεί στο γήπεδο του Πυργετού, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σχέδια του τραγουδιστή, οι εμφανίσεις του στο Fix της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο Σάββατο. Αν και το προγραμματισμένο φινάλε είχε οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου, τελικά, λόγω του ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Νίκος Κουρκούλης πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η μουσική πρόταση των τριών καλλιτεχνών τελείωσε νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: