ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στο τρίτο γκρουπ ο Ολυμπιακός!!!

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Champions League θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal», οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν κινδυνεύουν να πέσουν στο τέταρτο και τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά και πολύ δύσκολα θα βρεθούν στο δεύτερο.
Σε περίπτωση που την Κυριακή (17/04) ολοκληρώνονταν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει τον 16ο καλύτερο συντελεστή από τις ομάδες που θα είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους θα καταλάμβαναν την τελευταία θέση του δεύτερου γκρουπ.
Όμως, σε αυτό δεν λογίζονται οι ομάδες που μετέχουν στα προκριματικά, με αποτέλεσμα το σενάριο αυτό να μοιάζει με… θαύμα. Ο λόγος; Στην διαδικασία των προκριματικών - πάντα με βάσει την σημερινή κατάταξη των ομάδων στα πρωταθλήματά τους - μετέχουν οι Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη που έχουν καλύτερο συντελεστή.
Παράλληλα, με… θαύμα μοιάζει και το σενάριο που θέλει τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο τέταρτο και τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων και το σενάριο αυτό έχει… χρώμα γαλλικό.
Συγκεκριμένα, για να κινδυνεύει ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει από τη… βάση των γκρουπ, θα πρέπει στην τριάδα που θα αντιπροσωπεύσει την Γαλλία, να μην υπάρχει το όνομα της Λιλ, αλλά να βρίσκονται οι Μαρσέιγ, Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν.
Αυτή την στιγμή, στην 31η στροφή του Σαμπιονά, η Λιλ είναι αυτή που οδηγεί την… κούρσα του πρωταθλήματος με 59 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η ομάδα της Μασσαλίας με 58 και η Λιόν με 53 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι πρωτευουσιάνοι της Παρί με 52 βαθμούς. Βέβαια, απομένουν επτά αγωνιστικές και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: