ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του στο ξεχωριστό φιλικό που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση του κρητικού συλλόγου.
Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κόσμο που αγόρασε εισιτήριο, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη προς την ομάδα του Ηρακλείου σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρει τα εξής:
"Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της στους φίλους οι οποίοι είτε ήρθαν στο γήπεδο σήμερα είτε παρευρέθηκαν έμμεσα αγοράζοντας εισιτήριο. Νιώσαμε ιδιαίτερη συγκίνηση πολλές στιγμές με φιλάθλους οι οποίοι κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη συμπαράσταση της στους χαλεπούς καιρούς που διαβένουμε, στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ, τη τεχνική ηγεσία, το διοικητικό προσωπικό και το προσωπικό του γηπέδου το οποίο δούλεψε αφιλοκερδώς".

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του φιλικού, η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε εκφράσει και εμπράκτως την ευγνωμοσύνη της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη Μ. Τρίτη, απονέμοντας στους ανθρώπους του "Δικεφάλου" μία τιμητική πλακέτα (φωτό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: