ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κ. Μαρτάκης: '' Με έχουν χουφτώσει πάνω στην πίστα"

Ο γοητετικός τραγουδιστής (και χορευτής στο Dancing) σε συνέντευξη στο tlife μίλησε για τις θαυμάστριες του, τη σεξουαλική παρενόχληση, την απιστία και το... one night stand

Σε έχουν παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά;
"Όχι. Δεν είμαι άνθρωπος που το εμπνέει αυτό πολύ. Είμαι χαλαρός, cool άνθρωπος γενικά, αλλά υπάρχουν κάποια όρια. Γενικά είμαι ντροπαλός. "

Οι θαυμάστριες;
"Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν χυμήξει και στο καμαρίνι και στη σκηνή πολλές φορές. Ακόμα και τώρα συμβαίνει αυτό και νιώθω πάνω στη σκηνή τα χουφτώματα (γέλια), αλλά προσπαθώ να τ' αποφεύγω, όπως στο Matrix. Μερικές φορές βέβαια, παρόλο που αυτό που κάνω το αγαπάω κι εκείνη την ώρα δουλεύω, είναι λίγο άβολο. Από την άλλη όμως, αυτός ο κόσμος είναι που με ''ανεβάζει'' και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, που έρχεται και με βλέπει, αγοράζει δίσκους μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα κάτσουμε να μας... πιάνουνε και παντού, αλλά ο θαυμασμός του κόσμου, ότι σ' αγαπάει, σε νιώθει δικό του άνθρωπο, είναι όμορφο."

Σε έχουν απατήσει; Εσύ έχεις απατήσει;
"Αν μ' έχουν απατήσει, ευτυχώς δεν το έχω μάθει ακόμα. Είμαι μονογαμικός. Όταν είμαι σε μία σχέση είναι γιατί έχω αποφασίσει να είμαι εκεί. Δεν ξέρω αν μ' έχουν απατήσει, αλλά αν έχει γίνει θα προτιμούσα να μην το μάθω ποτέ. Δεν θα ήμουν πολύ ψύχραιμος. Αλήθεια, επειδή τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μου το κάνουν, γιατί δεν ξέρω πώς θ' αντιδράσω, γι' αυτό δεν το 'χω κάνει κι εγώ ποτέ. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά κι έμπαινα στην διαδικασία του να ψάχνομαι και να κοιτάω δεξιά - αριστερά, τελείωνα και τη σχέση. Θέλω να είμαι πολύ σωστός σ' αυτά. "

Είσαι της ...σχέσης ή του one night stand;
"Είμαι της σχέσης. One night stand παίζει να έχω κάνει μια-δυο φορές. Φτιάχνομαι κι εγκεφαλικά, κάτι να υπάρχει... όχι μόνο το σαρκικό. Χωρίς να θέλω να κρίνω όλους αυτούς που το κάνουν, απλά το βλέπω διαφορετικά."
tvnea
Sele

Δεν υπάρχουν σχόλια: