ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στο νοσοκομείο με σοκ κόρη γνωστής καλλιτέχνιδας!!!

Σοκ υπέστη η κόρη γνωστής καλλιτέχνιδος μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα της είχε προβλήματα που θα μπορούσαν να της στοιχίσουν ακόμη και τη ζωή της.
Η νεαρή κοπέλα μετά από συζήτηση που είχε με τη μητέρα της, η οποία προσπάθησε να της εξηγήσει το οικονομικό τέλμα στο οποίο είχαν φτάσει, έβλεπε να ξετυλίγεται μπροστά της μια άγνωστη κατάσταση της οικογένειάς της που δεν την είχε καν φανταστεί.
Η καλλιτέχνιδα τον τελευταίο καιρό περνούσε ένα δράμα λόγω της οικονομικής της κατάστασης και είχε επιχειρήσει να πουλήσει ότι είχε και δεν είχε προκειμένου να τακτοποιήσει τα υπέρογκα ποσά που χρωστούσε.
Φαίνεται όμως ότι δεν τα κατάφερνε, με αποτέλεσμα να μεταφέρει το άγχος και τα νεύρα στην οικογένεια, όπου το κλίμα ήταν πάντα πολύ κακό εξαιτίας αυτής της ιστορίας.
Φιλικό πρόσωπο της καλλιτέχνιδας προσπάθησε πολλές φορές στο παρελθόν να τη βοηθήσει, δίνοντάς της συμβουλές για το πως να χειριστεί τις υποθέσεις της και πως να μπει σε μια σειρά προκειμένου να γλυτώσει από το μόνιμο άγχος.
Της είχε δώσει μάλιστα αρκετές φορές χρηματικά ποσά, τα οποία δεν της ζήτησε ποτέ πίσω.
Όμως η καλλιτέχνιδα φαίνεται να επηρεαζόταν τελικά από κακούς συμβούλους που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν, σύμφωνα με μαρτυρία οικογενειακού προσώπου.
Τον τελευταίο καιρό ειδικά, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες αυτές, δεν άκουγε κανέναν και ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι.
Παρά τις προσπάθειες να κρατήσει κρυφή την περιπέτεια με τα χρέη της από την κόρη της, στην οποία έχει αδυναμία, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Πριν από λίγες μέρες μοιραία η κόρη της έμαθε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια εξαιτίας των λαθών της μητέρας της και τρομοκρατήθηκε τόσο, που από το άγχος υπέστη σοκ και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κρατήθηκε για ένα περίπου 24ωρο και μετά οδηγήθηκε σε συγγενικό σπίτι όπου ακολουθεί συμβουλές γιατρού για να παραμείνει ήρεμη ώσπου να ξεπεράσει το σοκ.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: