ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τσάμπιονς Λιγκ: Ώρα για εκδίκηση!!!

Η Σάλκε ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιντερ και θα γράψει μια νέα «χρυσή» σελίδα στην ιστορίας της.

Ο σημερινός επαναληπτικός στη «Βέλτινς Αρίνα» έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς το 5-2 στο Μιλάνο δεν αφήνει αμφιβολία για το ποια ομάδα θα προκριθεί. Απλά άφησε τους Ιταλούς να ψάχνουν «εκδίκηση» για την συντριβή της περασμένης εβδομάδας.
Οι δύο σύλλογοι έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν στην έδρα της Σάλκε. Και τις δύο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ που πλέον δεν υφίσταται σαν θεσμό. Την πρώτη την σεζόν 1996-97 όταν οι Γερμανοί είχαν νικήσει με 1-0 και την δεύτερη την επόμενη χρονιά (1997-98) και τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.


Σάλκε: Μέρα γιορτής στην κοιλάδα του Ρουρ η σημερινή. Βλέπετε αυτή είναι η πρώτη φορά που η Σάλκε θα περάσει στα ημιτελικά και οι οπαδοί της ετοιμάζουν … πάρτι. Στο Μιλάνο η βραδιά ήταν ονειρική καθώς η εμφάνιση των παικτών του Ραλφ Ράγκνικ ήταν από… άλλο πλανήτη.
Πραγματικά ασταμάτητοι οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να συντρίψουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης με σκορ που παραπέμπει σε άλλο άθλημα. Το 5-2 δεν είναι καθόλου υπερβολικό σκορ και οι δηλώσεις του Λεονάρντο μετά το σφύριγμα της λήξης -όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως το σκορ είναι πλασματικό καθώς οη Σάλκε έκανε μόνο έξι ευκαιρίες και πέτυχε πέντε γκολ- ήταν τουλάχιστον άστοχες.
Σε πελάγη ευτυχίας ο Ράγκνικ που βλέπει την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να μην αφήνει καμία αντίπαλο να ανασάνει. Στο γερμανικό πρωτάθλημα η Σάλκε νίκησε την Βόλφσμπουργκ με 1-0 και σκόρπισε την απογοήτευση στον πρώην προπονητή της Φέλιξ Μάγκατ και τους «λύκους» του.
Πάντως το ματς δεν είναι τελείως αδιάφορο με τους Ιταλούς να είναι μεν σε άσχημη κατάσταση αλλά να παραμένουν μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετικές μονάδες. Απόντες ια ακόμα ένα παιχνίδι οι τραυματίες αμυντικοί Μόριτζ, Κλούγκε οι επιθετικοί Χούντελαρ και Γκαβράνοβιτς και ο Ανάν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ίντερ: Αυτή η «σφαλιάρα» θα κάνει χρόνια να ξεχαστεί στο Μιλάνο εάν ξεχαστεί. Δεν χάνει βλέπετε κάθε μέρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης με 5-2 μέσα στην έδρα της από μια ομάδα που μέχρι πριν από ένα μήνα παρέπαιε στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχει πολλές ευθύνες ο Λεονάρντο για αυτό το στραπάτσο όμως και οι ποδοσφαιριστές των «νερατζούρι» δεν είναι αθώοι.
Ένας Ρανόκια που έχει πολλά να μάθει από τα άλλα στόπερ της ομάδας, πραγματική απογοήτευση , «άξιος» συμπαραστάτης του στο κέντρο της άμυνας ο ανεκδιήγητος Κίβου που ανάθεμα αν κατάλαβε σε ποια θέση έπαιζε. Για όσο έπαιζε καθώς αποβλήθηκε στο χειρότερο σημείο για την Ίντερ, μόλις είχε γίνει το 3-2. Από εκεί και πέρα αρνητικός ήταν και ο Σνάιντερ και ο Καμπιάσο και ο Ετό. Ο Καμερουνέζος φορ ειδικά έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται ειδικά στο πρώτο μέρος και στέρησε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει «κεφάλι» στο σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Στο πρωτάθλημα νίκησε μεν προβλημάτισε δε καθώς η Κιέβο μπορεί να έχασε με 2-0 αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Αν θυμηθούμε και το 3-0 στο «Ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα» από τη Μίλαν τότε καταλαβαίνετε πως το κλίμα στο στρατόπεδο των «νερατζούρι» δεν είναι και το ιδανικό.
Προβλήματα απουσιών υπάρχουν για τον Λεονάρντο που όπως όλα δείχνουν μετράει μέρες στο «Σαν Σίρο». Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κίβου και ο Πατσίνι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του Λούσιο στο κέντρο της άμυνας αφού εξέτισε.
Betting tips
Οκτώ σερί αγώνες αήττητη η Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ίντερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Τέσσερα γκολ έχει δεχθεί συνολικά η Σάλκε στους εντός έδρας αγώνες της για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.
Περίπου 2,5 γκολ δέχεται κατά μέσο όρο φέτος η Ίντερ στα εκτός έδρας ματς που δίνει για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ίντερ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο ψαχνό: Όσο και να σας φαίνεται παράξενο θα προτιμήσω το διπλό της Ίντερ καθώς θεωρώ πως το κίνητρο των παικτών της για «εκδίκηση» θα υπερισχύσει του ενθουσιασμού των γηπεδούχων. Το 2.55 που βρίσκω το διπλό στην 10bet είναι αρκετά ικανοποιητικό. Αν ψάχνετε σκορ καλό φαίνεται το 1-3 και για πρώτο σκόρερ επιλέγω τον Ετό που μου φαίνεται πως κάτι «χρωστάει» στη Σάλκε.
bettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: