ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αποκλειστικό: Διαζύγιο-σοκ κορυφαίου εφοπλιστή!

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, γνωστός επιχειρηματίας με τη σύζυγο του, αδελφή γνωστού εφοπλιστή... αποφάσισαν να χωρίσουν κρατώντας την απόφαση τους αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σύζυγος του επιχειρηματία παρέμεινε στην κατοικία τους στις παρυφές του Λυκαβηττού και εκείνος ανέβηκε στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Λίγο καιρό όμως αργότερα, για να είναι κοντά στα παιδιά του, αγόρασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνακίου. Ο λόγος όπως ειπώθηκε για το διαζύγιο ήταν η αγάπη που έτρεφε η σύζυγός του ακόμη και μετά τον γάμο της μαζί του, για τον εφηβικό της έρωτα επίσης εφοπλιστή ο οποίος όμως είχε περιπέτειες με άλλες γυναίκες, πολλές εκ των οποίων δημοσιογράφοι, αμέσως μετά την λήξη του δικού του γάμου.
Αλλά και η αδυναμία του επιχειρηματία στις γυναίκες ήταν μεγάλη. Μια αδυναμία που έφερνε συχνά πυκνά κόντρες που ανέτρεπαν το οικογενειακό κλίμα προκαλώντας εντάσεις και μεταξύ του εφοπλιστή – αδερφού της συζύγου του. Λίγο καιρό αργότερα γνωρίζει -κάποιοι λένε ότι την γνώριζε από χρόνια, κοσμικά βεβαίως βεβαίως- και ερωτεύεται την κόρη του γνωστού οδοντίατρου του Κολωνακίου με την οποία είναι μέχρι και σήμερα μαζί. Οι δύο τους δεν έχουν παντρευτεί.
Από την άλλη ο εφοπλιστής συνέχισε να συνεργάζεται με τον αδελφό της πρώην συζύγου του κυρίως πάνω στα ναυτιλιακά. Όπως μάλιστα λέγεται αυτός είναι σήμερα που διαχειρίζεται τα εναπομείναντα πλοία του που για κάποιο λόγο εκείνος δεν θέλει να φαίνονται ότι είναι πάνω του. Ο αριθμός των πλοίων αυτών φθάνει σήμερα τα εξήντα ενώ έχει δημιουργηθεί και αυτόνομη εταιρεία την οποία τρέχει ο εφοπλιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: