ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αίγιο: Αδελφός ιερέα πρωταγωνιστής σε ταινία σκληρού πορνό!!!

Σάλος στο Αίγιο με ροζ DVD-τσόντα που έβγαλε η Sirina News και δείχνει δύο Αιγιώτες να επιδίδονται σε όργια. Τι δείχνει η ταινία πορνό και τι ρόλο παίζει αδερφός παπά;
Αναστάτωση είχε προκληθεί στο Αίγιο από τη διαφήμιση της γνωστής εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina για το επίμαχο ερασιτεχνικό ροζ DVD με πρωταγωνιστές δύο Αιγιώτες.
Τελικά η Sirina το κυκλοφόρησε, η εφημερίδα Sirina News έγινε ανάρπαστη και το Αίγιο σηκώθηκε στο πόδι. Η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.
Το ροζ DVD-τσόντα στο Αίγιο περιλαμβάνει ερασιτεχνικό πορνό στο οποίο δυο εκ των πρωταγωνιστών είναι Αιγιώτες και μάλιστα ο άντρας πρωταγωνιστής είναι αδερφός παπά. Ο άντρας ονομάζεται Λευτέρης και η παρτενέρ του Μέλπω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής εκτός από αδερφός παπά είναι και χωρισμένος με παιδιά. Μάλιστα κατά καιρούς έχει κάνει διάφορες δουλειές, ενώ έχει εργαστεί και ως μάγειρας.
Στην ταινία αρχικά εμφανίζεται η Μέλπω, η οποία αυτόϊκανοποιείται. Στη συνέχεια, παρεμβαίνει και ο Λευτέρης (τα ονόματα τους είναι κατά πάσα πιθανότητα ψεύτικα), και η πλοκή αρχίζει.
Ο Λευτέρης και η Μέλπω επιδίδονται σε διάφορες στάσεις, ενώ δεν λείπουν και τα ηχητικά εφέ. Η βιντεοσκόπηση είναι ερασιτεχνική με μια στημένη κάμερα, ενώ το DVD κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο σε γνωστό τσοντο-site.
Τελικά, η οικονομική κρίση ωθεί τους ανθρώπους σε αλλαγή επαγγελματικής καριέρας, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί ερασιτέχνες γυρίζουν πια πορνό για να βγάλουν λίγα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: