ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Μανώλης Λιδάκης: «Έχω κοντέψει να πεθάνω τρεις φορές»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Μανώλης Λιδάκης μιλάει στην... Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της «Προσωπικά» για τα παιδικά του χρόνια, την κατάθλιψη αλλά και για την υπόθεση με την οποία απασχόλησε πριν από περίπου δύο χρόνια την κοινή γνώμη.
Για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει: «Έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές. Έχω κοντέψει να πεθάνω τρεις φορές… Πήγα κι ήρθα… Έχω εκτεθεί από λάθη μου… Είμαι άνθρωπος του ρίσκου και είμαι έτοιμος να πληρώσω το τίμημα. Εγώ ποτέ δεν φοβόμουνα να τσαλακώσω την εικόνα μου και να αναλάβω τις ευθύνες μου. Και με αυτή την έννοια άγγιξα πολλά πράγματα στα οποία δεν έμεινα όμως εκεί. Μόνο από τα λάθη σου μπορείς να διδαχθείς. Υπάρχουν πολλοί που έπεσαν αλλά έμειναν εκεί. Έχεις δικαίωμα να πέσεις, δεν έχεις δικαίωμα να μην σηκωθείς όμως.. για αυτούς που αγαπάς, γι’ αυτούς που σ’ αγαπάνε».
Σχετικά με τις φήμες που έχουν ακουστεί για αυτόν: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να νομίζει και να πιστεύει ό,τι θέλει για μένα. Δε διαβάζω ούτε τι γράφουν για μένα, ούτε με ενδιαφέρει τι λένε. Στη ζωή μου γεννήθηκα για να εκτεθώ.
-Δε σε έχουν πληγώσει όμως κάποια δημοσιεύματα;
Σε νεαρότερες ηλικίες… Τώρα κατάλαβα ότι και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Το πόσο θα σε πληγώσουν εξαρτάται από το πόσο ευάλωτος είσαι και σε ποια φάση της ζωής σου βρίσκεσαι».
Για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Η κατάθλιψη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα βραχυκύκλωμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις τι έχεις. Δε μπορείς να πάρεις ένα ποτήρι από εδώ να το ακουμπήσεις εκεί… Μπορείς να την πάθεις είτε από μια πολύ μεγάλη χαρά , είτε από απογοήτευση, ερωτική ή λόγω απώλειας αγαπημένων ανθρώπων. Είναι μια αρρώστια η οποία έχει το ίδιο όνομα για όλους αλλά εμφανίζεται διαφορετικά στον καθένα. Πρέπει πρώτα από όλα όποιος το αντιμετωπίζει να το παραδεχθεί. Εδώ το κρύβουν, φοβούνται να το πουν. Συνεπώς το κουκουλώνουν με αποτέλεσμα να κουκουλώνονται και οι ίδιοι μέσα στο πρόβλημα».
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: