ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι για αυτές τις ταινίες»

«Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος», «Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη», «Πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα», είναι κάποιες από τις συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.
Τρίτη μεσημέρι και η είδηση πως το τρίτο DVD της Τζούλιας βγαίνει στα περίπτερα κάνει το γύρω του διαδικτύου. Μόλις το μαθαίνουμε, επικοινωνούμε με την tv persona, για να τη ρωτήσουμε λεπτομέρειες. Εκείνη, δεν γνώριζε τίποτα, την ενημερώνουμε, σαστίζει, εκνευρίζεται, ξεσπά σε κλάματα και το τηλέφωνο… κλείνει! Ξημερώματα, πλέον, και λίγο πριν το dvd κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Η Τζούλια, είχε ανάγκη να μιλήσει, να ανοίξει την καρδιά της. Η Τζούλια με χειμαρρώδη ρυθμό ξεκίνησε τις αποκαλύψεις και τον συγκλονιστικό μονόλογο…!
Τζούλια τι έχεις να πεις για τρίτο DVD; Θα γυρίσεις κι άλλα; Γιατί αποφάσισες τώρα να μιλήσεις;
«Η συνέντευξη αυτή δεν είναι απολογία, είναι μια δημόσια συγνώμη προς το κοινό λαϊκό αίσθημα. Το εν λόγω DVD γυρίστηκε λίγο μετά τον Ιανουάριο, ως απόρροια του συμβολαίου που είχα υπογράψει πριν ένα χρόνο, με την εταιρία Sirina. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι γι’ αυτές τις ταινίες. Είναι πραγματική κατάντια για κάθε άνθρωπο που τις κάνει. Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος. Αν μπορούσα να ξαναρχίσω τη ζωή μου από την αρχή, θα δίδασκα να μην κάνει κανείς το ίδιο λάθος με εμένα, εξαιτίας της φρίκης που ένιωσα. Οι ταινίες αυτές είναι ένα μίασμα, ένα μαύρο στίγμα στη ζωή μου και ελπίζω κάποια στιγμή με μεγάλη μετάνοια, να απαλλαγώ από αυτό. Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο μετάνιωσα», αποκαλύπτει.
Η Τζούλια, αναφέρθηκε ξανά και στην αφαίρεση της σιλικόνης από το στήθος της, που έκανε πριν περίπου ένα μήνα. Κάτι το οποίο την έχει στιγματίσει. «Οι ενοχές μου είναι τόσο μεγάλες που με οδήγησαν στο χειρουργείο, για να ευνουχίσω τη γυναίκα μέσα μου κόβοντας το στήθος μου. Το πρόβλημα που ανακάλυψα στο στήθος μου, ήταν μετά από την απόφασή μου να το αφαιρέσω. Ο βασικός λόγος ήταν γιατί δεν ήθελα πλέον να συνδέεται το σώμα μου με όλα όσα έχω κάνει», λέει, με μάτια υγρά.
Όμως η Τζούλια, αποφάσισε, έστω και αργά, να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Σταμάτησε να κατηγορεί τους γύρω της για τα δικά της λάθη και δηλώνει: «Δεν κατηγορώ κανένα για το πάθημά μου γιατί δεν είμαι χαζή και μόνο εγώ φταίω. Όλη η ευθύνη είναι δική μου, την επωμίζομαι και γι’ αυτό και την πληρώνω. Σήμερα μου έχει απομείνει ένα στήθος μικροσκοπικό για να αισθάνομαι παιδί και να προσπαθήσω μέσα από αυτό, να οδηγηθώ στην αθωότητα. Πλέον, δίνω μεγάλο αγώνα για να αποδεχθώ τον εαυτό μου και να επιτρέψω ξανά να με αγγίξει άντρας. Αυτοτιμωρούμαι για κάτι που έκανα από μία καθαρά κοριτσίστικη επιπολαιότητα. Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη, ότι δεν είναι λάθος που θα συμμετάσχω σε μία ερωτική ταινία, αφού το ίδιο κάνουν και οι σταρ του εξωτερικού, κι εγώ τους πίστεψα. Δεν πρόκειται να ξανακάνω τέτοιου είδους ταινίες ποτέ στη ζωή μου»
Ακόμα, νιώθει πως έχει απογοητεύσει τον κόσμο που πριν κάποια χρόνια την πίστεψε: «Ελπίζω ο κόσμος να με συγχωρέσει. Το έχω ανάγκη. Θέλω να το ακούσω στο δρόμο. Δεν θέλω να μου λένε πλέον ότι είμαι όμορφη. Θέλω οι άντρες να με θέλουν για φίλη και όχι για ερωμένη», λέει, χαρακτηριστικά.
Αυτό που την ενόχλησε πάρα πολύ, επίσης, και την έκανε να εξοργιστεί ήταν το γεγονός ότι έμαθε από το gossip-tv.gr, ότι κυκλοφορεί σήμερα το τρίτο DVD της. Είχε άγνοια. Εκνευρισμένη αρκετά, η Τζούλια, δηλώνει: «Όσο για το τρίτο μου DVD, δεν είχα ιδέα ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα» και συνεχίζει λέγοντας: «Κανείς δεν με ειδοποίησε, λες και δεν με αφορούσε. Τα DVD μου δεν τα έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται να τα δω στο μέλλον. Όταν αντικρίζω τις αφίσες στο δρόμο, νομίζω πως βλέπω μία άλλη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως εγώ έκανα κάτι τέτοιο. Σήμερα αισθάνομαι λες και υποδυόμουν μία άλλη, λες και με παρακινούσε μία σκοτεινή δύναμη, την οποία σήμερα προσπαθώ να υπερνικήσω» Και μετά… ξεσπά και αποκαλύπτει: «Ίσως αυτοτιμωρούμαι. Για πρώτη φορά ξεδιπλώνω την αλήθεια της ψυχής μου, αποκαλύπτοντας πως πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα. Η καρδιά μου σπάραξε. Αυτή την απώλεια, δεν την ξεπέρασα ποτέ.» Και κλαίγοντας, φωνάζει: «ΣΥΓΝΩΜΗ».
Η Τζούλια Αλεξανδράτου, τώρα, έχει την ανάγκη να συμβουλεύσει το νεαρά κορίτσια που πιθανόν την έχουν ως πρότυπο και τολμά να το κάνει. «Συμβουλεύω όλες τις νεαρές κοπέλες, αν τους δινόταν ποτέ αντίστοιχη ευκαιρία, να την απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι. Έστω και μια να με ακούσει θα είμαι ευτυχισμένη»
Στο τέλος, μας μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και για την τηλεόραση. «Εξαιτίας, λοιπόν, όλης αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς μου, θέλω να αλλάξω πρόσωπο και γι’ αυτό γύρισα σελίδα. Πλέον, υποστηρίζω την παρουσίαση μίας σειράς εκπομπών στο EXTRA 3 κάθε Τρίτη στις 21:00, που έχουν ως περιεχόμενο την έρευνα, την προβολή αλλά και τον σχολιασμό θεμάτων, από τον πολιτισμό, την ποίηση και την τέχνη. Στην πρώτη μου εκπομπή κάνω συνέντευξη στον εαυτό μου με ένα ανατρεπτικό σενάριο»
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: