ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Νεφώσεις αναμένονται σήμερα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην νοτιοανατολική νησιωτική χώρα μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στις βορειότερες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές μέχρι το απόγευμα βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίoυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: