ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Θανάσης Βέγγος: εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική!

Στην εντατική εξακολουθεί να βρίσκεται ο αγαπημένος μας Θανάσης Βέγγος. Αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα της Ελένης Δήμου, που θα παίξει και θα τραγουδήσει στον «Τρελό του λούνα παρκ» του Γιώργου Λαζαρίδη, τη θεατρική επιτυχία του Βέγγου που θα ανέβει για 11η φορά και για πρώτη χωρίς τον Θανάση.

Ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον κο­ρυφαίο πρωταγωνιστή έχει συ­νεργαστεί με τον Θανάση Βέγγο σε είκοσι οχτώ θεατρικές παραστάσεις, πέντε ταινίες και σε εκατό επεισόδια στην τηλεόραση, στις σειρές «Αστυνόμος Θανάσης» και «Βεγγαλικά».

«Ξαναβλέπω το έργο κι εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι δια­χρονικό, καθώς μιλάει για πράγματα που ισχύουν και σήμερα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο λούνα παρκ» σχολιάζει ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο θίασος, που θα είναι μεγάλος και πολύ δυνατός, όπως μαθαίνου­με, σχηματίζεται αυτές τις ημέρες. Στην παράσταση θα εμφανιστεί ως ηθοποιός -για πρώτη φορά- αλλά και ως ερμηνεύτρια των τραγουδιών η Ελένη Δήμου. Η μουσική θα είναι και πάλι του Σάκη Τσαλίκη, ο οποίος θα γράψει και καινούργια τραγού­δια. Για τα σκηνικά θα χρησιμοποι­ηθεί και αυτή τη φορά η μακέτα του Σπύρου Βασιλείου.

«Είπα το «ναι» από τη μεγάλη αγάπη που τρέφω στον Θανάση Βέγγο. Είναι πάντα κοντά μας, είτε παίζει μαζί μας στη σκηνή είτε όχι. Πρόκειται για έναν σπουδαίο άν­θρωπο και μεγάλο ηθοποιό», δήλωσε στη δημοσιογράφο Χρύσα Δότσιου και στην «Espresso» η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια επισκέ­φτηκε τον πρωταγωνιστή στην εντα­τική μονάδα, όπου δίνει τη μάχη του εδώ και πολύ καιρό.

«Τον χάιδεψα, τον φίλησα και του τραγούδησα το τραγούδι από τον «Τρελό του λούνα παρκ». Κούνη­σε τα μάτια του εκείνη τη στιγμή. Ο Θανάσης μου είχε κάνει και παλιό­τερα πρόταση να παίξω, αλλά τότε φοβήθηκα. Επειδή όμως είμαι άν­θρωπος που μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, τώρα θα τολμήσω» είπε η Ελένη Δήμου, αναφε­ρόμενη σε αυτή την πρώτη της εμφά­νιση στο θέα­τρο ως ηθο­ποιός.

Ο «Τρελός του λούνα παρκ» θα πα­ρουσιαστεί σε είκοσι πό­λεις σε όλη την Ελλάδα και τον χειμώ­να θα μεταφερ­θεί σε μεγάλο θέατρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: