ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Champions League: Shakhtar Donetsk – Barcelona 0-1 (video)

Η Barcelona βρίσκεται και τυπικά στα ημιτελικά του Champions League 2010 – 2011, επικρατώντας και στην Ουκρανία της Shakhtar Donetsk με 0-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος πουυ έκρινε στη συνάντηση ήταν ο Lionel Messi στο 43΄. Οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν στους «4» τη Real Madrid, εκτός και αν η «βασίλισσα» κατορθώσει να μην υπερασπιστεί με επιτυχία το 4-0 του Santiago Bernabeu κόντρα στην Tottenham.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν από το ξεκίνημα, αλλά τα μακρινά, κυρίως, σουτ που επιχείρησαν δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Valdes. Με την πάροδο του χρόνου οι Blaugrana ισορρόπησαν, πλησίασαν με αξιώσεις στα καρέ του Pyatov και ευτύχησαν να προηγηθούν δύο λεπτά πριν από την ανάπαυλα με σουτ του Messi από το ύψος του πέναλτι. Οι καλές στιγμές στο β΄ μέρος ήταν ελάχιστες και αυτές ανήκαν κυρίως στους Ουκρανούς. Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και οι παίκτες των δύο ομάδων περίμεναν απλά το τελευταίο σφύριγμα του Meyer, το οποίο βρήκε την Barcelona να παίρνει τη νίκη με 0-1.
Σκόρερ: 43΄ Messi
Συνθέσεις
Shakhtar: Pyatov, Kobin, Ischenko, Rakitskiy, Shevchuk, Hudschman (75΄ Fernandinho), Mkhitaryan, Jadoson, D. Costa (58΄ Eduardo), Willian, L. Adriano (66΄ Moreno)
Barcelona: Valdes, Alves, Busquets, Pique (70΄ Milito), Adriano, Macherano, Keita, Xavi (66΄ Pedro), Affelay, Messi, Villa (75΄ Jeffren)
Το γκολ του Messi στο Shakhtar Donetsk – Barcelona 0-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: