ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ποιά τηλεοπτική σειρά είχε τους περισσότερους gay χαρακτήρες;

Πραγματικά ήταν από τις πιο επιτυχημένες του είδους της.
Το 8% περίπου των gay χαρακτήρων της αμερικάνικης τηλεοπτικής παραγωγής πρωταγωνιστούν στην σούπερ επιτυχημένη σειρά του Alan Ball.
Εκτός από αίμα, πάθος, αιχμηρές οδοντοστοιχίες, άφθονο χιούμορ, πνευματώδεις αλληγορίες, σέξι πρωταγωνιστές, Emmy, Χρυσές Σφαίρες και λοιπά βραβεία το True Blood συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ποσοστό gay ηρώων στα τηλεοπτικά καρέ του.
Η GLAAD (glaad.org), η οργάνωση που εδώ και 25 χρόνια αντιμάχεται τη δυσφήμιση των ομοφυλόφιλων, έκανε τους υπολογισμούς της και παρουσίασε την ετήσια έκθεσή της σχετικά με την τηλεοπτική πραγματικότητα.
Πρώτα απ' όλα διαπίστωσε αύξηση του αριθμού των gay χαρακτήρων στην αμερικάνικη τηλεόραση οι οποίοι έφτασαν αισίως τους 76 συνολικά. Η τηλεοπτική σειρά True Blood με 6 gay ήρωες (και χωρίς να συνυπολογίζεται, πιθανόν, ο Έρικ στο σύνολο παρότι έχει πρωταγωνιστήσει σε ερωτικές σκηνές -που εκτόξευσαν τη λίμπιντο των τηλεθεατών στα ύψη- με συμπρωταγωνιστές εκπροσώπων και των δύο φύλων) βρέθηκε στην κορυφή της λίστας συγκεντρώνοντας ποσοστό 7,8%. Όχι και άσχημα για τη gay κοινότητα.
Εν αναμονή του νέου κύκλου της σειράς, που ξεκινάει μέσα στον Ιούνιο, και υπόσχεται ακόμα περισσότερο σεξ (σύμφωνα με την ιστορία των βιβλίων της Charlaine Harris τουλάχιστον) θυμηθήκαμε και αυτή την ενδιαφέρουσα πληροφορία και σας την παραδίδουμε.
Click to open image!
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: