ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Katy Perry: ''Ο άντρας μου φλερτάρει με τη μάνα μου!''

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που συνοδεύεται από μια άκρως ενδιαφέρουσα φωτογράφηση, έδωσε η Katy Perry στο αμερικανικό περιοδικό OK!, όπου μίλησε για τον έγγαμο βίο, την καριέρα της και τα όνειρά της. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο σύζυγός της φλερτάρει συνεχώς με τη μαμά της...
Πρωτού παντρευτούν, ο Russel Brand ήταν δγνωστός γυναικοκατακτητής, κάτι το οποίο γνώριζε η Katy, όπως επίσης και τον εθισμό του στην ηρωίνη. "Ήταν όντως εθισμένος σε πολλά άσχημα πράγματα πριν με γνωρίσει αλλά τώρα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν", παραδέχτηκε η σταρ και αποκάλυψε πως η μόνη κακιά συνήθεια που δεν μπορεί να 'κόψει' είναι το φλερτ και κυρίως το φλερτ με την… μαμά της, κάτι που την ενοχλεί αρκετά.
"Δεν είναι καθόλου σωστό και του έχω πει πολλές φορές να το σταματήσει", είπε η τραγουδίστρια. Πάρα τις 'ατασθαλίες' του Russel πάντως, η Katy λέει πως είναι το τέλειο ταίρι για εκείνη, ενώ αποκάλυψε πως και οι δύο θέλουν να αποκτήσουν παιδιά σύντομα.  Όσον αφορά στην καριέρα της και την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, η Perry ανέφερε ότι χαίρεται για τους εκατομμύρια θαυμαστές της, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει να είναι πρότυπο για κανέναν και ότι είναι ένας απλός άνθρωπος που πολλές φορές τα 'κάνει θάλασσα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: