ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με την υγεία της;Mήπως είναι πάλι έγκυος;

Πονάκια, ζαλάδες και αναστεναγμοί συνθέτουν το… σκηνικό...
των σλόγκαν της Ελένης το τελευταίο διάστημα στην εκπομπή της. Αυτό το ξέρουμε και κυρίως το βλέπουμε, λίγο ή πολύ. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι οι μικρο-αδιαθεσίες της Ελένης το τελευταίο διάστημα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συνεργάτες του Καφέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη δεν αισθάνθηκε καλά ήταν πριν από λίγες ημέρες, που η εκπομπή ήταν στον «αέρα». Η παρουσιάστρια θέλησε να πάει από την μια άκρη του πλατό στην άλλη, όταν ένιωσε ζαλάδα και αδυναμία. Οι συνεργάτες της, έμπειροι στα τηλεοπτικά προγράμματα, αντιλήφθηκαν τί συνέβη και «έσωσαν» με κουβέντα στον αέρα την κατάσταση.
Η δεύτερη φορά ήταν λίγα 24ωρα αργότερα, την στιγμή που η Ελένη βρισκόταν στο καμαρίνι της. «Δεν έχω τίποτα, απλά είμαι πολύ κουρασμένη και δεν αισθάνομαι πολύ καλά», φέρεται να δήλωσε η οικοδέσποινα του Καφέ σε όσους έτρεξαν κοντά της.  
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτές τις αδιαθεσίες της παρουσιάστριας και τι μπορεί αυτές να σημαίνουν. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις ως προς το εάν πρόκειται τελικά για απλά σημάδια κόπωσης ή όχι, δίνουν και παίρνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: