ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

O Τρύφωνας Σαμαράς τσολιάς στον Παπαδάκη!

Όλα θα τα δούμε στο ''Καλημέρα Ελλάδα'' τη Δευτέρα του Πάσχα! Δεν είναι μόνο που ο Γιώργος Παπαδάκης έχει την ονομαστική του εορτή και θα του ευχηθεί η μισή showbiz. Είναι που θα χορέψει για χάρη ντυμένος τσολιάς ο Τρύφωνας Σαμαράς!
''Ντυμένος με παραδοσιακή στολή, ο αγαπημένος Τρύφωνας θα κάνει μια εμφάνιση με ένα ρεπορτάζ - έκπληξη με τον μοναδικό του τρόπο.'' αναφέρει το δελτίο τύπου του Ant1 κι εμείς δεν έχουμε παρά να θυμίσουμε στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι οι Απόκριες πέρασαν, το Πάσχα γιορτάζουμε τώρα!
Παράλληλα, στον Γιώργο Παπαδάκη θα ευχηθούν Χρόνια Πολλά για την γιορτή του ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πάριος, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλλη Κοκκίνου και πολλοί ακόμα διάσημοι που θα περάσουν μια βόλτα από την οθόνη του ΑΝΤ1 την Δευτέρα του Πάσχα το πρωί.
Μαζί με το Χριστός Ανέστη και τις ευχές των αγαπημένων του αστεριών, ο Γιώργος Παπαδάκης κι οι συνεργάτες του θα γιορτάσουν όμως και τα γενέθλια της εκπομπής που ξεκίνησε μια άλλη απριλιάτικη Δευτέρα.
Μιλάμε για... τριπλή γιορτή δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: