ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Super League: ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0 (video)

H ΑΕΚ επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου στο «ΟΑΚΑ» σε αγώνα για την 28η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην «Ένωση», σημείωσε στο 33’ ο Guerreiro.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 3’ όταν το σουτ του Guerreiro πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ατρόμητου. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στο 15’, όμως ο Brito δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Camara από τα δεξιά στην καρδιά της περιοχής της «Ένωσης». Στο 17’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ, αλλά το σουτ του Scocco στην κίνηση δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Brito, το σουτ του οποίου όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σάχα. Τελικά στο 33’ η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ του Guerreiro. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την «Ένωση» να προηγείται με 1-0.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’ οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 2-0 και πάλι με τον Guerreiro, αλλά ο Itandje απομάκρυνε το πλασέ του Πολωνού. Ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος βρέθηκε μια ανάσα από το 1-1. Ο Γεωργέας υπέπεσε σε λάθος έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Camara, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε και κατέληξε κόρνερ. Στο 58’ ο Itandje εξουδετέρωσε το σουτ του Μάκου και δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με ισοφάριση, με τον Camara να πλασάρει από τη μικρή περιοχή πάνω στον Saja και στην επαναφορά ο Αναστασάκος να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στη συνέχεια και μέχρι το 83’, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Sarmiento, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο, για να φτάσουμε εντέλει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν για ακόμη μία φορά στο γκολ. Ο Brito έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά Sambou και Αναστασάκος δεν πρόλαβαν την μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε αμέσως μετά με νικήτρια την «Ένωση».
Σκόρερ: Guerreiro 33’
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καριώτης (Κορινθίας)
Τέταρτος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Saja, Γεωργέας, Καράμπελας, Nasuti, Mateos (56′ Jahic), Μάκος, Michel, Diop, Guerreiro (66′ Λυμπερόπουλος), Scocco, Blanco (79′ Καφές)
Ατρόμητος: Itandje, Baszczynski, Favalli (57′ Αναστασάκος), Νάστος (87′ Sambou), Brito, Νεμπεγλέρας, Sarmiento, Σφακιανάκης (64′ Τάτος), Oliveira, Σκόνδρας, Camara
Δείτε σε video το γκολ του Guerreiro στο 33’ που έγραψε το ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: