ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Super League: Ολυμπιακός – Καβάλα 3-1 (video)

Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «14 στα 14» στην έδρα τους.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Καβάλας. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο μισάωρο ο Βέλγος Mirallas. Στο 10’ είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, αλλά κόπηκε από τον Rios, ενώ στο 21’ το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Mirallas απείλησε τους φιλοξενούμενους, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 25’ ήταν η σειρά του Galinovic να πει όχι στον επιθετικό των «ερυθρολεύκων». Οι «Αργοναύτες» μέχρι το 38’ δεν είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Ολυμπιακού. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε γύρισμα του Ducrocq. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και στο 44’ ο Djebbour έχασε το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία να σκοράρει. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.
Σκόρερ: 58′ Fuster, 65′ Djebbour, 67′ Mirallas / 63′ Niculae
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Modesto, Mellberg, Dudu, Djebbour (68′ Zairi), Mirallas, Fuster (77′ Φετφατζίδης), Holebas, Hurtado, Riera (82′ Raul Bravo).
Καβάλα: Galinovic, Tomasic, Pfertzel (77′ Pereirinha), Rios (68′ Vucicevic), Ducrocq, Niculae (81′ Ogbeche), Hrgovic, Die, Onwuachi, Θεοδωρέλλης, Abdoun.
Δείτε σε video τα γκολ της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Καβάλα 3-1



Δεν υπάρχουν σχόλια: