ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης!!! Δείτε το video...Το λεωφορείο της Ρεάλ πάτησε το κύπελλο!

Μια μεγάλη βραδιά, έζησαν, όσοι ποδοσφαιρόφιλοι, παρακολούθησαν, τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, διασταύρωσαν, τα ξίφη τους, με σκοπό, την κατάκτηση, του Εθνικού τους Κυπέλλου.


Το Κύπελλο, του Βασιλιά, όπως το αποκαλούν. Ο αγώνας, μπορεί, να μην είχε πολλά γκόλ, αλλά σε όλη την διάρκεια του, είχε ρυθμό και αγωνία. Τελική νικήτρια, η Ρεάλ, με γκολ, του Ρονάλντο, στο 102 με κεφαλιά.
Θα μπορούσε κάποιος να πει, ότι, η κάθε ομάδα, είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, η Ρεάλ, έκανε 4 φάσεις και βραχυκύκλωσε, την Μπατσελόνα, με το πολύ δυνατό πρέσινγκ της, καθώς επίσης και με τις παγίδες που δημιουργούσαν οι παίχτες της.
Η Μπάρτσα, αρκέστηκε, σε μια ανούσια κυκλοφορία της μπάλας, στο κέντρο, χωρίς να κάνει ούτε μία φάση, ούτε ένα σούτ, προς την εστία του Κασίγιας.
Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα δεδομένα, άλλαξαν. Η Μπάρτσα, πήρε τα ηνία, εξαρχής και στρίμωξε την Ρεάλ. Έφτανε, με ευκολία, έξω από την περιοχή των Μερένχες, αλλά δυσκολευόταν, να βγάλει, την "έξτρα" πάσα, που θα μετέτρεπαν σε γκόλ, οι παίχτες της.
Η Ρεάλ, έδειχνε κουρασμένη, από τα υπερβολικά τρεξίματα του πρώτου ημιχρόνου και περίμενε το τελος, για να χτυπήσει, στην κόντρα.
Εδώ, μας δίνετε και η ευκαιρία, να σχολιάσουμε, την στρατηγική, το πλάνο καλύτερα, του Μουρίνιο..
Ο Μουρίνιο, έδειξε, ολοφάνερα, ότι "πήγε" να χτυπήσει το παιχνίδι,από την αρχή. Οι παίχτες του, πραγματοποίησαν πολλά τρεξίματα, απιστευτα σπρίντ. Έψαξε, δηλαδή το γκόλ, όσο γινόταν πιο νωρίς, στο πρώτο μέρος, έτσι ώστε να χτυπήσει στην κόντρα μετά..
Είχε την ευκαιρία, να δικαιωθεί, αλλά η κεφαλιά του Πέπε, χτύπησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος, γνωρίζοντας, ότι οι παίχτες του, ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσουν, τα τρεξίματα και τα σπρίντ, του πρώτου μέρους, έδωσε χώρο στην Μπάρτσα, αλλά, οι παίχτες του, την κρατούσαν μακρυά, από την καλή φάση...
Και στο τελευταίο δεκάλεπτο, ξεκίνησε και πάλι τις αντεπιθέσεις με σκοπό, να κλέψει το παιχνίδι. Λίγο έλειψε και πάλι να το πάρει, αλλά το σούτ, του Ντι Μαρία, διώχθηκε σε κόρνερ, από τον τερματοφύλακα, της Μπάρτσα.
Στην παράταση, η Ρεάλ, συνέχισε τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της και σε μία από αυτές, έγινε το γκόλ του Ρονάλντο.
Η Μπάρτσα, άργησε να συνέλθει, εξαρχής. Ο Μέσι, ήταν άφαντος, μέχρι το 60στό λεπτό. Στην συνέχεια, ανέβηκε, αλλά δεν άρκούσε αυτό.
Ανεξήγητος και ο λόγος, που ο Γκουαρδιόλα, δεν έκανε αλλαγη στο ενεννηντάλεπτο. Πλέον, στην Μπάρτσα, επικρατεί προβληματισμός. Γνωρίζουν, πλέον, ότι δεν είναι άτρωτοι και ότι η Ρεάλ, έχει την ψυχολογία..
Ο Μουρίνιο, απέδειξε, ότι σε μονό μάτς, δύσκολα, χάνει...Και πλέον, μετα, τον αποκλεισμό της Μπαρτσα, πέρυσι, όντας, προπονητής της Ίντερ, στους ημιτελικούς του CL και την νίκη "του", φέτος στον τελικο Κυπέλλου, αποδυκνύει, ότι, είναι μπελάς, για τους Καταλανούς...
Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, δύσκολα "χτυπιέται" σε διπλά μάτς, όπως για παράδειγμα, οι ημιτελικοί του Champions Leauge. Και ακόμα και αν η Ρεάλ, αποκλειστεί, δεν θα ακουστούν και πάρα πολλές μουρμούρες, μετά την νικη στο Κύπελλο..
Το μόνο σίγουρο, είναι ότι οι Καταλανοί, μετά την σημερινή ήττα τους, θα πεισμώσουν πάρα πολύ και θα θέλουν να αποδείξουν , ποιος είναι το αφεντικο, στους ημιτελικούς του Champions Leauge...
http://vatolakkiotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: