ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

VIDEO: Τα δέκα καλύτερα φετινά γκολ του Θρύλου!!!

Το πρωτάθλημα τελείωσε και επέστρεψε στη φυσική του έδρα...
το λιμάνι. Για να το καταφέρει αυτό, ο Ολυμπιακός πέτυχε 65 τέρματα απίστευτης ομορφιάς. Το RedPlanet.gr επέλεξε τα δέκα καλύτερα. Δείτε τα:Νούμερο 10: Το γκολ του Μέλμπεργκ στο 6-0 κόντρα στην ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική. Ο Ιμπαγάσα εκτελεί το φάουλ και ο Σουηδός με απίστευτο τακουνάκι στον αέρα έκανε το 2-0.
Νούμερο 9: Το απευθείας φάουλ του Άλμπερτ Ριέρα με τον Πανσερραϊκό για τη 18η αγωνιστική που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Νούμερο 8: Το 2ο γκολ του Μιραλάς με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική. Ο Χολέμπας βγάζει τη σέντρα στον Ρόμενταλ, ο Δανός σπάει τη μπάλα στον Μιραλάς που με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.
Νούμερο 7: Το γκολ του Μήτρογλου με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στην 1η αγωνιστική. Ο "πιστολέρο" με ένα μαγικό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 59'.
Νούμερο 6: Και πάλι με τον Ηρακλή αλλά στο "Καραϊσκάκης". Ο μεγάλος Μαρκο Πάντελιτς κάνει ατομική προσπάθεια και με δυνατό σουτ διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 83'.
Νούμερο 5: Το γυριστό σουτ του Νταβίντ Φουστέρ με τον Άρη για την 22η αγωνιστική στο 75ο λεπτό, που έδωσε σε τη μεγάλη νίκη στο Χαριλάου.
Νούμερο 4: Ο Ραφίκ Τζεμπούρ χορεύει τον Μανωλά και με δυνατό σουτ από τα αριστερά νικά τον Σάχα και κάνει το 4-0 στην επική 6αρα επί της ΑΕΚ της 27ης αγωνιστικής.
Νούμερο 3: Η γκολάρα του Φουστέρ στη φιέστα με τη Λάρισα. Ο Ιμπαγάσα εκτελεί το κόρνερ, ο Νταβίντ κοντρολάρει με το στήθος και πιάνει έναν κεραυνό που τραντάζει τα δίχτυα του Αμπάρη και κάνει το 3-0.
Νούμερο 2: 8η αγωνιστική, 37ο λεπτό. Ο Μιραλάς χορεύει μέσα σε ελάχιστο χώρο την άμυνα του Παναθηναϊκού και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ.
Και ΝΟΥΜΕΡΟ 1: Κέβιν Μιραλάς και πάλι! Ο Βέλγος κλέβει τη μπάλα, ντριπλάρει με μεγάλη ταχύτητα και σκοράρει με σουτάρα έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ κόντρα στον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική.
Δείτε το βίντεο με τα 10 καλύτερα φετινά γκολ του Θρύλου: 

Olympiakos Top 10 Goals 2010-2011 by koukos_81

Δεν υπάρχουν σχόλια: