ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ...(video ΦΙΕΣΤΑ)

Σ' ένα φαντασμαγορικό και ερυθρόλευκο σκηνικό, με πολλά βεγγαλικά, τραγούδια και συνθήματα, πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου στον Ολυμπιακό, του 38ου στην ιστορία του. Την απονομή έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνουν τον γύρο θριάμβου....Η δυνατή βροχή, που ξέσπασε με τη λήξη της αναμέτρησης, δεν πτόησε κανέναν και οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν με την απονομή του τίτλου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σκηνικό στήθηκε περίπου στο κέντρο του γηπέδου, με τους διοργανωτές να τοποθετούν μία ερυθρόλευκη εξέδρα, στην οποία ήταν γραμμένη η επιγραφή "πρωταθλητές 2010-11». Οι παίκτες έφταναν στο σημείο μέσω μίας ράμπας, που ξεκινούσε από την φυσούνα.
Προτού ξεκινήσει η απονομή προηγήθηκε χορογραφία υπό τους ήχους τραγουδιών, που κεντρικό τους θέμα είχαν φυσικά τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Το πολυάριθμο χορευτικό αποτελούσαν περίπου 100 κορίτσια, ντυμένα στα ερυθρόλευκα, που "αγκάλισαν" περιμετρικά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους με τα σκέρτσα και το χορό τους.
Αφού ολοκληρώθηκε το χορευτικό η σκυτάλη δόθηκε στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Χρήστο Φερεντίνο, που παρουσίασε τους παίκτες και τον προπονητή. Ο γνωστός παρουσιαστής φώναζε το μικρό όνομα του κάθε πρωταγωνιστή με τους φιλάθλους να αποθεώνουν.

"Είναι τρελός ο πρόεδρος", ήταν το σύνθημα, που δονούσε την ατμόσφαιρα μόλις έκανε την εμφάνισή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να ακολουθήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Σειρά πήραν οι παίκτες ένας ένας, έχοντας στα χέρια του ο καθένας μία σαμπάνια, και παραλάμβαναν το μετάλλιο του πρωταθλητή από τον πρόεδρο του συλλόγου.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωναν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του κάθε παίκτη, για τον οποίο έκανε ένα μικρό σχόλιο ο Φερεντίνος προτού ξεπροβάλει από τη φυσούνα.

Οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο με την εξής σειρά: Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Ζαϊρί, Μπράβο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ριέρα, Πάρντο, Μέγιερι, Ποτουρίδης και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια μπήκαν τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου και τελευταίοι έκαναν την εμφάνισή τους οι αρχηγοί Βασίλης Τοροσίδης και Αντώνης Νικοπολίδης.

Μόλις συγκεντρώθηκαν όλοι ο Μαρινάκης παρέδωσε στους δύο αρχηγούς την κούπα του πρωταθλητή, που Νικοπολίδης και Τοροσίδης ύψωσαν στον ουρανό του Καραϊσκάκη μέσα σε αποθέωση, που συνοδεύτηκε από τη ρίψη πολλών βεγγαλικών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου, κατά την διάρκεια του οποίου χειροκροτήθηκαν για ακόμα μία φορά όλοι οι πρωταγωνιστές, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: