ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τώρα υπάρχει και η Πορνό – WikiLeaks!

Εκτός από τη WikiLeaks, που έχει ταράξει τα νερά στη διεθνή πολιτική σκηνή, τώρα υπάρχει και η PornWikiLeaks, που ταράζει τα νερά στη διεθνή πορνογραφική βιομηχανία.
Η εν λόγω ιστοσελίδα ανάρτησε τα πραγματικά, αλλά και τα καλλιτεχνικά ονόματα χιλιάδων νυν και πρώην πορνοστάρ, αλλά και γενικά απασχολουμένων στη συγκεκριμένη βιομηχανία.
Τα στοιχεία πάρθηκαν μάλλον από την Adult Industry Medical Healthcare Foundation (AIM), που είναι μια κλινική στη Καλιφόρνια, η οποία πραγματοποιεί τις τακτικές και έκτακτες εργαστηριακές εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα σε όλους σχεδόν τους ηθοποιούς ταινιών πορνό.
Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα εμπιστευτικά προσωπικά στοιχεία της κλινικής είναι εκατοντάδες, για αυτό κανένας δεν είναι σίγουρος για το ποιος τα διέρρευσε στη PornWikiLeaks, που έχει έδρα την Ολλανδία.
Η συγκεκριμένη κλινική αποτελεί βασικό παράγοντα της αμερικανικής βιομηχανίας πορνό. Όπως λένε οι εμπλεκόμενοι, «είναι η υπηρεσία που μας κρατά ασφαλείς από πλευράς υγείας».
Οι διαρροές αναστάτωσαν τον κόσμο των πορνοστάρ, που είδαν τα προσωπικά τους στοιχεία να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, και μάλιστα από κάποια εμπιστευτική πηγή.
Η PornWikiLeaks, που περιγράφει τον εαυτό της ως «ειδησεογραφικό οργανισμό», αρνείται να αποκαλύψει τις πηγές της.

http://www.pornwikileaks.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: