ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Α1 Βόλεϊ Ανδρών 2011: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Ηρακλή!

Πρωταθλητής Ελλάδας και στο Βόλεϊ είναι ο Ολυμπιακός που νίκησε χθες πάλι τον Ηρακλή με 3-0 σετ και με την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα του και 25ο συνολικά στην ιστορία του, στην Α1 των ανδρών επικρατώντας και στου Ρέντη, του Ηρακλή με 3-0 σετ (25-21, 26-24, 25-21 )τερματίζοντας αήττητος στα φετινά πλει-οφ με το απόλυτο νικών στους τελικούς με 3-0! Φετινός κυρίαρχος μάλιστα στο άθλημα, αφού έχει πανηγυρίσει και το κύπελλο στην Ορεστιάδα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο!
Δυνατά ο Ηρακλής, αντεπίθεση των ερυθρόλευκων
Οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το καλό ξεκίνημά τους (8-9) και βρέθηκαν πίσω με 12-9 από τον Ολυμπιακό με την υποδοχή των φιλοξενούμενων να καταρρέει από το δυνατό μπλοκ! Με σούπερ εμφάνιση του Despain στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός από την στιγμή που πήρε το προβάδισμα, το διατήρησε και έτσι έφτασε σε ρυθμούς ρελαντί στο 1-0!
Δεν πλήρωσε το χαλάρωμα
Οι ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν και ο Ηρακλής κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι φτάνοντας μέχρι το 15-20 στο δεύτερο σετ. Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με εξαιρετικό σερβίς τακτικής ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει ένα σετ που έδειχνε χαμένο με 26-24!
Στο τρίτο σετ, δεν άλλαξε κάτι δραματικά με τον Ηρακλή ουσιαστικά να έχει «πετάξει λευκή πετσέτα» με τον μοναδικό που να το παλεύει να είναι ο Billings.
Ολυμπιακός:(Γ. Καλμαζίδης) Φιλίποφ, Ντεσπέιν, Γιαμπλόνσκι, Εστράδα, Τζούριτς, Ανδρεάδης, λίμπερο ο Κουζούνης, Σωτηρίου, Χαριτωνίδης, Κοκκινάκης
Ηρακλής: (Fr. Brooks) Προύσαλης, Μπίλινγκς, Όουενς, Κράβαρικ, Κιρόγκα, Σμαραγδής, Μπίλινγκς, λίμπερο ο Μπαμπαλιούτας, Κανέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: