ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΣΟΚ: Νεκρός ο αρχηγός του Νεοναζιστικού Κόμματος από τον 10χρονο γιο του!

Μια σοκαριστική και ταυτόχρονα περίεργη δολοφονία εξετάζουν οι αρχές της Καλιφόρνιας από χτες, όταν στο Riverside ένα δεκάχρονο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα με ένα πιστόλι που βρήκε μέσα στο σπίτι.
Η οικογένεια του Τζεφ Χολ ζούσε με τα πέντε της παιδιά στην επαρχία της αμερικανικής πολιτείας και ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή καθώς ο Τζεφ ήταν μέλος του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο νεοναζιστικό κόμμα στις ΗΠΑ.

«Θέλω μια κοινωνία λευκών και θα δώσω και την ζωή μου για αυτή», δήλωνε ο Τζεφ και την ίδια ιδεολογία είχε μεταδώσει και στα παιδιά του, μέχρι που την 1 Μαΐου, ο δωδεκάχρονος γιος του, φορώντας στο λαιμό την αλυσιδίτσα με τα διακριτικά των SS, πήρε το πιστόλι του και τον πυροβόλησε μέσα στο ίδιο του το σαλόνι.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η δολοφονία ήταν εκ προθέσεως, αλλά τα κίνητρα πίσω από αυτό δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητά.

Ο Τζεφ Χολ ήταν ο αρχηγός της ομάδας του Νεοναζιστικού Κόμματος που δραστηριοποιείται για την περιοχή Riverside της Καλιφόρνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: