ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

12χρονη κατήγγειλε το βιασμό της από τον πατέρα της!!!

Ο εφιάλτης την ακολούθησε από τη Βουλγαρία!
Πριν ενάμισι μήνα μια 12χρονη από τη Βουλγαρία ήρθε στην Ανδραβίδα και στην μητέρα της, που μένει εδώ και 2 χρόνια στην περιοχή, για να ζήσει μαζί της και μακριά από τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά με τον πατέρα της.
Ο ερχομός του παιδιού στην Ελλάδα φαίνεται όμως πως δεν στάθηκε ικανός να αποτρέψει τον 34χρονο Βούλγαρο πατέρα από το να εξακολουθήσει να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr από αστυνομικές πηγές, η 12χρονη πήγε σήμερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας συνοδευόμενη από την μητέρα της και κατήγγειλε ότι ο πατέρας της, που όπως ανέφερε τη βίαζε από την ηλικία των 10 ετών, τη βίασε ξανά, στην Ελλάδα αυτή τη φορά...
Όπως κατήγγειλε το μικρό κορίτσι, ο 34χρονος ήρθε πριν λίγες ημέρες στην Ανδραβίδα, την πήρε και την μετέφερε σε σπίτι ομοεθνών του στο Τραγανό, όπου και τη βίαζε από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Μετά την καταγγελία της 12χρονης, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας έδρασαν άμεσα και μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο Βούλγαρο, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.


Το iliatora.gr συνομίλησε με την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε το παιδί, η οποία ανέφερε πως τα ευρήματα της εξέτασης συνηγορούν υπέρ των όσων καταγγέλθηκαν και για την πλήρη επιβεβαίωση της καταγγελίας απομένει να διαπιστωθεί εντός των επόμενων ημερών η ταυτότητα του δράστη, από τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: