ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κι άλλη 16χρονη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από αλκοόλ!

Το σφράγισμα δυο νυχτερινών κέντρων στο Ρέθυμνο εξετάζουν οι τοπικές δημοτικές αρχές, μετά την νέα υπόθεση χορήγησης αλκοόλ σε ανήλικη που οδήγησε στο νοσοκομείο μια 16χρονη Δανή τουρίστρια!
Το νέο κρούσμα καταγράφηκε
λίγες μέρες μετά τον θάνατο της 16χρονης Ελληνίδας από υπερβολική δόση οινοπνεύματος που, όμως, δεν φαίνεται να έγινε μάθημα για τους καταστηματάρχες της πόλης.
Η ανήλικη κοπέλα η οποία παραθερίζει μαζί με τους γονείς της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, μετά τη νυχτερινή διασκέδασή της με δύο φίλους της οι οποίοι και την μετέφεραν. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία διαπίστωσαν ότι η Δανή είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών.
Όπως αποδείχθηκε από καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί από τους δύο ενήλικους Δανούς, στην κοπέλα είχε σερβιριστεί αλκοόλ σε δύο καταστήματα του Ρεθύμνου. Αμέσως ενημερώθηκε ο δήμος Ρεθύμνου για να επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο απαγόρευσης διάθεσης αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους, σύμφωνα με τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί μετά τον θάνατο της 16χρονης Ελληνίδας.
www.goodnet.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: