ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πλέι οφ 2011: ΠΑΟ – Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (video)

Παρότι στην αρχή του αγώνα γλύτωσε ουκ ολίγες φορές από του… χάρου τα δόντια, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ νικώντας με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και ξαναμπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες μέσα στη χρονιά ο Παναθηναϊκός νίκησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Αυτοί που απείλησαν όμως πρώτοι ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 16ο λεπτό, όταν ο Breska πέρασε σαν σταματημένους τους Gilberto Silva και Kante μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Τζόρβα. Αυτή η φάση σα να ξύπνησε τους παίκτες του Ferreira, οι οποίοι ανέβασαν ταχύτητα και κατάφεραν να προηγηθούν με κοντινό πλασέ του Luis Garcia. Από το γκολ και μετά ο ρυθμός έπεσε και πάλι, ενώ το ματς έγινε αρκετά σκληρό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης Μήτσιος να βγάλει κάποιες κίτρινες κάρτες ώστε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα.
Σκόραρε και πάλι ο Cisse
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με αρκετή όρεξη και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να περιμένει να χτυπήσει την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων με τις γρήγορες αντεπιθέσεις του. Το «τριφύλλι» όμως κατάφερε να «κλειδώσει» νωρίς το ματς, με το δυνατό σουτ του Cisse στο 57’ έπειτα από φάση διαρκείας. Από το 2-0 και έπειτα ο Βόλος προσπάθησε να μπει και πάλι στο ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά σε όλες τις φάσεις που πήγε να απειληθεί η εστία του Τζόρβα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάποια σουτ με τους Μαρίνο, Cisse και Νίνη, τα οποία όμως δε βρήκαν στόχο. Στόχο όμως βρήκε ο Κώστας Κατσουράνης με δυνατό συρτό σουτ, πέντε λεπτά πριν από την λήξη μετά από πολύ όμορφη συνεργασία με τον Cisse.
* Ο Κατσουράνης και ο Σολάκης αποβλήθηκαν εσκεμμένα στις καθυστερήσεις, αφού είχαν συμπληρώσει κάρτες και θα έχαναν και τα δυο επόμενα παιχνίδια.
Γκολ: Luis Garcia (26′), Cisse (58′), Κατσουράνης (85′)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Boumsong, Kante, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Gilberto Silva, Κατσουράνης, Νίνης, Leto, Luis Garcia, Cisse.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Jakupovic, Szelesi, Sankare, Tomas, Dolezaj, Alvarez, Ζαραδούκας, Breska, Noe Acosta, Martin, Σολάκης
Διαιτητής: X. Μήτσιος
Τα γκολ της αναμέτρησης:


Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: