ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πλέι-οφ 2011: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου 5-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε πάρτι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου επικρατώντας με 5-1 για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League 2010-2011. Παρόλα αυτά δεν πέτυχε το στόχο του, σε αντίθεση με τους Βολιώτες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Europa League, αφού την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και είναι αυτός που κατέλαβε τη θέση για τα προκριματικά του Champions League. Σαλπιγγίδης (1΄, 51΄), Vierinha 12΄, Arias ( 39΄ ) και Muslimovic (66΄) οι σκόρερ για την ομάδα του Μάκη Χάβου, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Martin στο 83΄. Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Savini (82΄) και Σολάκης (87΄). Βέβαια, για να επικυρωθεί η βαθμολογία, πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η ένσταση της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη (26/5), ενώ η απόφαση θα είναι εφέσιμη. Παρόλα, αυτά, τίποτα δε θα αλλάξει στην τελική κατάταξη.
Όταν μία ομάδα προηγείται με την έναρξη του αγώνα, τότε τα πράγματα απλοποιούνται, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Αυτό συνέβη και με τον ΠΑΟΚ. Ο Lino πήρε την μπάλα σέντραρε συρτά μέσα στην περιοχή, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε με πλασέ το 1-0. Το ρολόι έδειχνε το 12ο δευτερόλεπτο! Πριν συνέλθουν από το σοκ οι γηπεδούχοι, ο Vierinha στο 12΄ με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Jakupovic. Παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές – Ο Savini αντί του Μπαλάφα και ο Kresic αντί του Χαλκιά – η επιθετικότητα των «ασπρόμαυρων» δεν έλεγε να κοπάσει. Χάθηκαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, πριν ο Arias με «κεραυνό» στείλει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 51΄ ο Σαλπιγγίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0. Οι «ασπρόμαυροι» κατέβασαν στροφές στη συνέχεια και οι παίκτες του Κατσαβάκη κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά χωρίς να φανούν απειλητικοί. Στο 66΄, ο Muslimovic στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε το 5-0 για να αποθεωθεί. Στο 82΄ ο Savini ανέτρεψε το Σολάκη μέσα μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε, την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Martin, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1, ενώ στο 87΄ αποβλήθηκε και ο Σολάκης αποκαθιστώντας την αριθμητική ισορροπία.
Σκόρερ: 1΄, 51΄ Σαλπιγγίδης, 12΄ Vierinha, 39΄ Arias, 66΄ Muslimovic / 83΄ πεν. Martin
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (29΄ Kreisc), Sznaucner, Lino, Μπαλάφας (19΄ Savini), Μαλεζάς, Vitolo, Arias, Φωτάκης, Vierinha, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (66΄ Muslimovic)
Ολ. Βόλου: Jakupovic, Breska, Ζαραδούκας, Γκοταβός, Dolezaj, Alvarez (62΄ Ζέρης), Ρόκας, Monje, Σολάκης, Nemeth, Μartin
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου 5-1
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: