ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σήμερα 21 Μαϊου η συντέλεια του κόσμου στις 18:00 ακριβώς!

Σήμερα 21 Μαΐου θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον 89χρονο βαπτιστή ιεροκήρυκα, Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως παράφρων.
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον 89χρονο (συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό) από την Καλιφόρνια, στις 21 Μαϊου του 2011 και ώρα 6 το απόγευμα (ώρα Καλιφόρνια, δηλαδή στις τέσσερις τα ξημερώματα της 22ης Μαϊου ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν οι ουρανοί και το 2% του πληθυσμού της γης να μεταφερθεί στον παράδεισο. Όσο για το υπόλοιπο 98%, αυτό πρόκειται να καταλήξει εξπρές στην κόλαση.

Βρήκε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας μετρώντας 722.500 ημέρες (αριθμός ο οποίος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17) από την ημέρα της σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.). Όσο για τις τελευταίες «βιβλικές» καταστροφές (σεισμοί σε Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αϊτή), αυτές, σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, απλώς προμηνύουν την αποκάλυψη.


Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, ο κ. Κάμπινγκ μιλάει καθημερινά στους οπαδούς του μέσω του Family Radio Network, ενός θρησκευτικού ραδιοφωνικού δικτύου που στήθηκε εξ ολοκλήρου από τις δωρεές των ακροατών του.


Παράλληλα περισσότεροι από 2.000 πίνακες ανακοινώσεων στις ΗΠΑ κατακλύζονται καθημερινά από συνθήματα που προειδοποιούν για τη Δευτέρα Παρουσία. «Δεν μιλάμε για έναν γάμο ή αποφοίτηση από το κολέγιο. Μιλάμε για το τέλος του κόσμου, αν θα είσαι αιώνια νεκρός ή αιώνια ζωντανός και όλο αυτό θα συμβεί σύντομα», λέει ο ίδιος.


Ο κ. Κάμπινγκ μεταδίδει τις προφητείες του σε 48 γλώσσες μέσω ραδιοφωνικών σταθμών σε χώρες όπως η Νότιος Αφρική, η Ρωσία και η Τουρκία ενώ κομπάζει ότι έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο.


Μετά από 70 χρόνια μελέτης της Βίβλου, ο κ. Κάμπινγκ λέει ότι η συντέλεια του κόσμου θα γίνει στις 21 Μαΐου επειδή τότε θα έχουν συμπληρωθεί 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του έτους 33 μ. Χ., που πιστεύει ότι ήταν η ημέρα της Σταύρωσης.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: