ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δοκιμές ποδοσφαιριστών στην ΠΑΕ Παναιτωλικός (24/05/2011) |

Αναζητεί ταλέντα ο νεοφώτιστος της Σούπερ Λίγκα!
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει κατανοήσει ότι για να αναδειχτεί κανείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οφείλει να διαθέτει ποδοσφαιριστές από τα "σπλάχνα" του συλλόγου, γι’ αυτό
άλλωστε τα τελευταία χρόνια αναζητεί διαρκώς ταλέντα με απώτερο στόχο να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.
Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής κρίνεται επαρκής και καλά οργανωμένη και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες που έχουν να επιδείξουν οι "κυανοκίτρινοι" στις αναπτυξιακές κατηγορίες. Σε λίγες μέρες αρχίζει ένας νέος κύκλος με σκοπο την απόκτηση ταλέντων από όλη την χώρα, με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους τις ημέρες που θα γίνουν οι προεπιλογές.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί σε τεστ επιλογής ποδοσφαιριστές από σωματεία εκτός του νομού Αιτωλοακαρνανίας, για τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Μαΐου: Γεννηθέντες 1995 - 1996

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαΐου: Γεννηθέντες 1992 – 1993- 1994

Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών 16.30 με αθλητική εμφάνιση (παπούτσια, κάλτσες, σορτς, φανέλα).

Πληροφορίες: Ταράσης Γιώργος (προπονητής ομάδας Νέων) τηλ. 6945 992868 & Νταλαπέρας Βασίλης (υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής)  τηλ. 6977 515441

Ακαδημία της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Αποτελεί το «φυτώριο» και την «πύλη εισόδου» για τη μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού. Παιδιά πεντέμισι ετών και άνω κάνουν στην Ακαδημία του Παναιτωλικού τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα. Στις πιο άρτιες εγκαταστάσεις, στο EMILEON SportCenter, με την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών, έρχονται σε επαφή με το άθλημα, αποκτούν την εμπειρία του παιχνιδιού, αναδεικνύουν τις ατομικές τους δεξιότητες. Όσοι διακρίνονται έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη συνέχεια στα αγωνιστικά τμήματα, ακολουθώντας όλη τη βαθμίδα έως την επαγγελματική ομάδα, όπως έκαναν ήδη αρκετά παιδιά που ξεπήδησαν από την Ακαδημία.

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: