ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α. Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4-2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Hμιτελικός
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α. Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
4-2 στην παράταση
(1-2) (2-2)
 
Τρίτη: 24-05-2011
ώρα: 15.30 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ


Διαιτησία: Λέκκας, Βλαχάκης, Σιούμπουρα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Στην παράταση έλυσε το γόρδιο δεσμό η Α.Δ. Γρεβενών και κατέβαλε την αντίσταση της σκληροτράχηλης Α.Δ. Ιωαννίνων και πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Αστυνομίας,  όπου την Πέμπτη 26-05-2001 στο ΔΑΚ Γρεβενών και ώρα 17.00 μ.μ. θα αντιμετωπίσει το Δ.Τ. Θεσσαλονίκης.
΄Εκπληξη αποτέλεσε το γεγονός η χαλαρότητα με την οποία μπήκε στο γήπεδο η Α.Δ. Γρεβενών, και παρόλο που προηγήθηκε, η Α.Δ. Ιωαννίνων που ήταν καλύτερη στο 1ο εικοσάλεπτο του αγώνα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί με 1-2, που ήταν και το σκορ του α΄μέρους.
Στο β΄μέρος η Α.Δ. Γρεβενών ήταν το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά και το ματς να είναι ουσιαστικά μονόλογος των Γρεβενιωτών. Ο Καραγιάννης πολύ νωρίς ισοφάρισε στο 47΄και παρόλη την απόλυτη υπεροχή της Α.Δ. Γρεβενών και την απώλεια τεράστιων ευκαιριών, ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2.
Στην παράταση κεφαλαιοποιήθηκε η ανωτερότητα της Α.Δ. Γρεβενών που πέτυχε 2 τέρματα και πήρε δίκαια και πανάξια την πρόκριση για το μεγάλο τελικό.  

Α’ ημίχρονο
10ο λεπτό – Ασίστ του Γκέτσιου στον Αχ. Οικονόμου που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με έξοχο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Α.Δ. Γρεβενών με 1-0.  
12ο λεπτό -  Πανέξυπνη κομπίνα σε φάουλ των φιλοξενουμένων, ο Κοσμάς πάσαρε στον Καραμπίνα που έβγαλε παράλληλη συρτή πάσα και ο επερχόμενος Ανδρούτσος με συρτό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.  
14ο λεπτό – Καλό σουτ του Π. Λάλλου δεν βρήκε στόχο.
15ο λεπτό – Φάουλ εκτέλεσε ο Σαπλαούρας από αριστερά, κεφαλιά του Ανδρούτσου, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Λάχανος.  
21ο λεπτό – Τραγικό λάθος της άμυνας της Α.Δ. Γρεβενών εκμεταλλεύτηκε ο Οικονόμου που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 1-2.  24ο λεπτό – Κεφαλιά πάσα του Χριστοδούλου στον Καραγιάννη που κόπηκε πριν πλασάρει την τελευταία στιγμή απ’ τον Αργύρη.
35ο λεπτό – Καλοχτυπημένο απευθείας φάουλ του Γκέτσιου πέρασε ελάχιστα άουτ.
42ο λεπτό – Πολύ ωραία σέντρα του Καραμπίνα από αριστερά, σουτ στην κίνηση του Κοσμά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λάχανος.  
44ο λεπτό – Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε στον επερχόμενο Γκέτσιο που σούταρε η μπάλα πήγε στον Αχ. Οικονόμου που αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.
Β’ ημίχρονο
47ο λεπτό – Πανέξυπνη πάσα του Δούμα στον Καραγιάννη που μπήκε από αριστερά και με φανταστικό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.  
49ο λεπτό –  Σέντρα ακριβείας του Γκέτσιου από αριστερά, μόνος ο Π. Λάλλος κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία με το κεφάλι.
51ο λεπτό –  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμπίνα, πέρασε άουτ.  
58ο λεπτό –  Πολύ καλό σουτ του Κοσμά, πέρασε σύρριζα άουτ.
63ο λεπτό –  Ασίστ του Καραγιάννη στον Αχ. Οικονόμου, που σούταρε δυνατά για ν’ αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπούκας.
78ο λεπτό –  Κόρνερ εκτέλεσε ο Π. Λάλλος από δεξιά, κεφαλιά προς τα πίσω του Αργύρη, πάνω στη γραμμή απομάκρυνε σωτήρια ο Κοσμάς.
82ο λεπτό –  Ο Ιωαννίδης τροφοδότησε τον Γκέτσιο που πλάσαρε αδύναμα από ευνοϊκή θέση άουτ.
89ο λεπτό –  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π. Λάλλου και πάλι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπούκας.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
99ο λεπτό –  Κεραυνός του Ιωαννίδη και εκπληκτική απόκρουση του Μπούκα σε κόρνερ.
103ο λεπτό –  Φανταστικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Π. Λάλλου από πλάγια αριστερά και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, ο Ντάνας απλώς την έσπρωξε με το κεφάλι πετυχαίνοντας το 3-2.
112ο λεπτό –  Συνδυασμός Καραγιάννη – Γκέτσιου, ο τελευταίος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και από το ύψος της περιοχής εκτέλεσε το Μπούκα, σημειώνοντας το τελικό 4-2.
Κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη): 110΄Μπόσιας
Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ.  Λέκκα, Βλαχάκη, Σιούμπουρα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ).

Α.Δ. Γρεβενών (Γιώργος Ισαακίδης): Κ. Λάχανος, Αν. Κύρκος (83΄Γ. Κυρατζής), Π. Χριστοδούλου, Δ. Τσιοπλής (70΄ Ν. Κακούσιος), Γ. Ταμπακάκος, (46΄Ε. Παπαγεωργίου), Δ. Γκέτσιος, Αβ. Ιωαννίδης, Ευρ. Δούμας, Χ. Καραγιάννης, Αχ. Οικονόμου (91΄ Π. Ντάνας), Π. Λάλλος 

Α.Δ. Ιωαννίνων (Σπύρος Τασούλας):  Μπούκας,  Μιχαηλίδης (84΄Νικολάου), Ντόβας (52΄Κατερός, 94΄Πρέντζας), Αργύρης, Σαπλαούρας, Ανδρούτσος, Μπόσιας, Καραμπίνας, Οικονόμου (66΄Κατσίλας), Κοσμάς, Νάτσιος
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: