ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 4-3


Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
26η αγωνιστική

AΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ -  ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
4-3 (3-2)
Κυριακή: 15-05-2011
ώρα: 17.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Διαιτησία: ΛΕKΚΑΣ, ΡΙΓΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Xάθηκε το αήττητο για τα  Γρεβενά Αεράτα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος από τον ΄Αρη Καρπερού με 4-3.
Οι γηπεδούχοι σοβαροί και αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια τους πρωταθλητές, είχαν πολύ καλή απόδοση και τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Με πολύ τρέξιμο και αποφασιστικότητα, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που είχαν και στο τέλος η προσπάθειά τους δικαιώθηκε.
Από την άλλη πλευρά οι πρωταθλητές απογοήτευσαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά.  Ενώ μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, η χαλαρότητα και η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να αναθαρρήσουν και να χτυπήσουν το παιχνίδι. Αδιάφοροι και χαλαροί, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έδωσαν την εικόνα ομάδας χωρίς κίνητρο. ΄Ετσι η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου γκρέμισε μέσα σε 90΄λεπτά ότι δημιούργησε όλη τη χρονιά.


Α’ ημίχρονο

6ο λεπτό – Κάθετη πάσα του Χρ. Μπαλοδήμου, στον Π. Λάλλο που μπήκε μόνος στην περιοχή και με συρτό πλασέ σημείωσε το 0-1.  
9ο λεπτό -  Ντινόπουλος και Παπακώστας έπαιξαν  ταχύτατα το 1-2, τετ-α-τετ ο τελευταίος πλάσαρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο Τσενεκλίδης.
11ο λεπτό – Ασίστ του στον Π. Λάλλου στον Ντινόπουλο που πλάσαρε άουτ.
14ο λεπτό – Συνδυασμός Παπακώστα και Αναστασιάδη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε δυνατά για περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
21ο λεπτό – Πάλι άστοχος ο Ντινόπουλος από θέση τετ-α-ατετ μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Χρ. Μπαλοδήμου.
25ο λεπτό – Πολύ καλό σουτ του Πετσιδήμου, πέρασε λίγο άουτ.
28ο λεπτό –  Σέντρα του Π. Λάλλου από αριστερά, ωραία κατέβασε την μπάλα ο Ντινόπουλος, σούταρε δυνατά για να πραγματοποιήσει εκπληκτική διπλή απόκρουση ο Τσενεκλίδης.
30ο λεπτό –  Σέντρα του Παπαγεωργόπουλου από δεξιά, αφύλακτος ο Ρότσι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.  
36ο λεπτό –  Ασίστ του Αναστασιάδη στον Παπακώστα, που καθυστέρησε να πλασάρει και κόπηκε από το Ζυγούρα.
40ο λεπτό –  Ολική ανατροπή για τον ΄Αρη, όταν και πάλι ο Παπαγεωργόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Πετσιδήμος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χριστάκη.
42ο λεπτό –  Ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου στον Αναστασιάδη που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με δυνατό συρτό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.
44ο λεπτό –  Ολέθριο λάθος του Δημητριάδη εκμεταλλεύτηκε ο Παπαδόπουλος που με δυνατό σουτ έγραψε το 3-2.

Β’ ημίχρονο

 47ο λεπτό – Φοβερή προσπάθεια του Μαλακατά από αριστερά που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 4-2.
53ο λεπτό –  Τετ-α-τετ ο Ντινόπουλος μετά από φανταστική ασίστ  του Χρ. Μπαλοδήμου,  πλάσαρε όμως για μια ακόμη φορά άουτ.
57ο λεπτό –  Βολίδα του Χρ. Μπαλοδήμου έξω απ’ την περιοχή και εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ Τσενεκλίδη.
59ο λεπτό –  Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Χρ. Μπαλοδήμος, όταν από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ.
61ο λεπτό –  Ασίστ του Χρ. Μπαλοδήμου στον Π. Λάλλο που με συρτό πλασέ μείωσε  σε 4-3.  
68ο λεπτό –  Ο Θ. Δημόπουλος μπήκε από αριστερά, βρήκε το Ντινόπουλο που κέρδισε το πέναλτι αφού ανατράπηκε καθαρά από το Ρότσι.   Το πέναλτι εκτέλεσε ο Π. Λάλλος που αστόχησε.
76ο λεπτό –  Ωραίος συνδυασμός από δεξιά, Ντινόπουλος στον Π. Λάλλο που πλάσαρε μόλις άουτ.
82ο λεπτό –  Σέντρα του Αναστασιάδη από δεξιά, κεφαλιά εξ΄επαφής του Χρ. Μπαλοδήμου δεν βρήκε στόχο.

΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Λέκκα, Ρίγκου, Παπαδημητρίου (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)



AΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: Τσενεκλίδης,  Ζυγούρας (70΄Αλλιού), Μαλακατάς, Ρόσι, Κατσικάς, Καλιακάτσιος, Παπαγεωργόπουλος, Πετσιδήμος (46΄Τζέλα), Κατσανίδης (57΄Κυρατλίδης), Παπαδόπουλος, Χριστοδούλου



ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Χριστάκης, Κοτενίδης (57΄Μπαρμπαγιάννης), Δημητριάδης, Οικονόμου, Σ. Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης, Χρ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος, Παπακώστας (46΄ Βιτορίνο), Π. Λάλλος, Ντινόπουλος
 
Φώτης Μπαζάκας
http://fotisbazakas.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: