ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΟΚ: 51χρονος μέθυσε 11χρονη και την αποπλάνησε!

Ήταν ο πατέρας φίλης της. 
Το άτυχο κοριτσάκι έπεσε σε λήθαργο από το μεθύσι...και ο 51χρονος την εκμεταλλεύτηκε.
Ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα φίλη της. Ο 51χρονος σάτυρος αφού μέθυσε το κορίτσι αυτό αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι και τότε βρήκε την ευκαιρία να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
Ο δράστης παραδέχθηκε τι έκανε, είπε ο δικαστής όμως εξακολουθούσε να υποστηρίζει πως το θύμα τον άφησε να την αγγίζει και ότι δεν έκανε κάτι χωρίς την θέληση της.
Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία και έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την χώρα. Όμως ο δικαστής δεν φαίνεται να πείστηκε από τα λόγια του δράστη.
Η κόρη του δράστη θα γιόρταζε τα 12 της χρόνια και κάλεσε και την φίλη της στο πάρτι που θα έκανε στο σπίτι τους και μάλιστα της είπε να μείνει εκεί και το βράδυ. Ο δράστης αγόρασε μπύρες και βότκα και έκατσε μαζί με τα κορίτσια να παίξει χαρτιά και playstation και σταδιακά τις έβαζε να πίνουν αλκοόλ. Μετά από μερικά ποτά αφού πρόκειται για μικρό κορίτσι αυτό ζαλίστηκε και κοιμήθηκε στον καναπέ.
Ο δράστης άρχισε να αγγίζει το στήθος του 11χρονου κοριτσιού ενώ μπροστά στο συμβάν ήταν και η κόρη του. Όταν τα κορίτσια πήγαν για ύπνο, ο 51χρονο μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε πάλι να παρενοχλεί σεξουαλικά το κοριτσάκι αγγίζοντας το και ξαπλώνοντας πάνω του.
Ο δράστης καταδικάστηκε μόλις σε 29 μήνες φυλάκισης και 250 ώρες κοινωνικής εργασίας ενώ θα παρακολουθεί και ειδικά σεμινάρια από ψυχολόγους για σεξουαλική “απεξάρτηση”.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: