ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Α.Ο ΣΕΙΡΗΝΑ - Σβορώνος 6-3

Με μία καταπληκτική εμφάνιση η ποδοσφαιριστές της ΣΕΙΡΗΝΑΣ επικράτησαν του Σβορώνου με 6-3. Χαρακτηριστικό της πολύς εύκολης επικράτησης ήταν το 4-0 στην
ανάπαυλα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατέβασε ρυθμούς με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον Σβορώνο να μειώσει το σκορ σε 4-3. Κάπου εκεί οι παίχτες συνήλθαν, ανέβασαν ξανά ρυθμό με αποτέλεσμα να πετύχουν άλλα δύο τέρματα για το τελικό 6-3. Τα γκολ για τη ΣΕΙΡΗΝΑ πέτυχαν οι Καραγιάννης (14΄, 30΄, 68΄), Μπόζιαρης (20΄, 35΄) και Γκέτσιος (90΄), ενώ για τον Σβορώνο σκόραραν στο 52΄ με πέναλτι ο Ραφτόπουλος, στο 57΄ο Σιδηρόπουλος και στο 62΄ ο Σκέντζος. Στο 85΄ αποβλήθηκε για τον Σβορώνο με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σκαμπαρδώνης.
      Με αυτή την εμφάνιση η ομάδα απέδειξε ότι άδικα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και έχει αποχαιρετίσει την κατηγορία.  Αυτό φανερώνει καθαρά ότι αν η ομάδα δεν ταλανιζόταν από διάφορα προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς (π.χ αλλαγές προπονητών) ίσως να κατάφερνε να παραμείνει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.  
Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Ο ΣΕΙΡΗΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσιάτσιος, Πολύζος, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Μπόζιαρης (87΄ Γεωργίου), Γκέτσιος, Ιωαννίδης (55΄ Κουκουτσέλας), Μπλάντος, Καραγιάννης, Τζερεμές (30΄ Αναγνώστου).
Σβορώνος: Παππάς, Παπαδόπουλος (24΄ Καπασακαλίδης), Σκαμπαρδώνης, Μυστακίδης, Ξένιος, Τάσσος, Καρτσαμπάς (71΄ Ζόβλικας), Μαργαρίτης, Ζαπουνίδης, Σιδηρόπουλος, Ραπτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: