ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Βίαζε τον 7χρονο γιο του με τις πλάτες της γιαγιάς...

Ποινή φυλάκισης 23 ετών επέβαλε με απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στον 35χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος επί δύο χρόνια ξυλοκοπούσε και βίαζε τον 7χρονο γιο του, με την ανοχή μάλιστα της γιαγιάς του παιδιού. 
Η μητέρα είχε φύγει από το σπίτι, αφήνοντας το μικρό υπό την προστασία του πατέρα του και της υπερήλικης μητέρας του, η οποία ενώ γνώριζε όσα συνέβαιναν δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την κόλαση του 7χρονου εγγονού της.
Ακόμα και όταν το παιδί μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο, η γιαγιά προσπαθούσε να καλύψει την αρρωστημένη συμπεριφορά του γιου της, υποστηρίζοντας ότι ο εγγονός της είχε πέσει.
Όταν ο μικρός μεταφέρθηκε με τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, οι γιατροί που το εξέτασαν, υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν το γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου. Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών ο 35χρονος στην αρχή έκανε τον ανήξερο, προσποιούμενος τον στοργικό πατέρα. Στην πορεία όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει την κτηνώδη συμπεριφορά του, την οποία απέδωσε στα άσχημα παιδικά του βιώματα και στο αλκοόλ.
Ωστόσο, το χειρότερο είναι ότι τα βασανιστήρια του μικρού ήταν «κοινό μυστικό» στη γειτονιά όπου διέμενε η οικογένεια. Όλοι ήξεραν τι γίνεται, όλοι έβλεπαν τον εφιάλτη να εκτυλίσσεται, κανείς όμως δεν τόλμησε, έστω και ανώνυμα, να προβεί σε καταγγελία...
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: