ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ" Η BILD ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Του Μιχάλη Κασωτάκη
Με τον τίτλο "Χρωστάτε αλλά η πίστα Formula σας μάρανε" απάντησε η γερμανική εφημερίδα Bild στα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να έχει ως σκοπό να κατασκευάσει μια πίστα φόρμουλα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας με κόστος 94.000.000 ευρώ.

Η γερμανική εφημερίδα σχολίασε με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο την είδηση αυτή και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η μισή κυβέρνηση παίρνει μέρος σε μαραθώνιες συζητήσεις με σκοπό να καταφέρει να πάρει το επόμενο δάνειο των 60 δις και η υπόλοιπη σε συζητήσεις για το πως θα κατασκευάσουν την πίστα, τη στιγμή μάλιστα που η οικονομική κατάσταση  είναι ένα "μισοβυθισμένο" καράβι.

Ο διασυρμός της εφημερίδας προς την χώρα μας δεν σταματά εδω αλλά συνεχίζει και σε επόμενο δημοσίευμα που έχει ως τίτλο "Οι Έλληνες απειλούν να ανατινάξουν το Ευρώ στον αέρα".

Βέβαια αυτοί οι γερμανοί τελικά είναι πολύ δαιμόνιοι αφού να φανταστεί κανείς ότι έγραψαν ότι η Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας όσον αφορά την εργασία αφού όπως σχολιάζουν "Μπορεί κάποιος να πάρει μέχρι και επίδομα πλυσίματος χεριών αλλά και ότι στην Ελλάδα ο χρόνος έχει 18 μήνες και πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν
μέχρι και 18 μισθούς συν τα επιδόματα αλλά και όταν ο Έλληνας πεθάνει οι 12 Θεοί των ανταμείβουν με σύνταξη εφόρου θανάτου.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τα μάτια και τα αυτιά των δανειστών μας αφού γνωρίζουν ακόμα και τα παραπολιτικά. Τελικά όπως φαίνεται "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ".

Η αλήθεια είναι ότι εάν ανατρέξει κανείς στη ιστοσελίδα της εφημερίδας θα διαπιστώσει με ιδιαίτερη έκπληξη ότι σε καθημερινό επίπεδο υπάρχει το θέμα της Ελλάδας.

Εμείς αυτό που ευχόμαστε στη ρατσιστική προς την Ελλάδα όπως πολλοί την χαρακτήρισαν εφημερίδα: "Άντε βρε με το καλό και σε ελληνική έκδοση να σε δούμε κρεμασμένη σε κανένα περίπτερο"
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: